Deputatul Cătălin Rădulescu: „O să primesc două funcții importante”

Deputatul argeșean Cătălin Rădulescu a fost reprimit la sfârșitul anului trecut în PSD Pitești,. Totuși, acesta pare a pune accent mai mult pe activitățile sale la nivel național decât la nivel județean. Drept dovadă, parlamentarul  ne-a precizat că urmează să primească, în această săptămână, două funcții importante, una în cadrul partidului și alta la nivelul Parlamentului.
„Înțeleg că o să primesc două funcții importante, dar deocamdată nu le dezvălui. Una o să fie la nivelul partidului și alta la nivelul parlamentului. Îmi văd de treaba mea. Săptămâna aceasta probabil o să fiu numit”, ne-a precizat deputatul PSD.
Rădulescu a mai precizat că are în vedere să inițieze o lege anti-traseism politic.
„Eu de mult am insistat pentru o lege împotriva traseismului politic, să nu mai poți să pleci de colo-colo, adică dacă vrei să pleci dintr-un partid să pleci și din Parlament. Eu o să insist să facem această lege. E dreptul tău să pleci la alt partid, dar dacă tu ai ajuns pe lista PSD, trebuie să lași următorul pe listă să intre în Parlament. Pe tine nu te-au ales votanții partidului la care te duci, ci votanții partidului din care pleci, așa că de bun-simț este să-ți dai demisia din Parlament”, a mai spus deputatul PSD.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea