Spectacole care poartă amprenta unor renumiți regizori, în martie la Mioveni

Biletele și abonamentele pentru evenimentul „Luna de Teatru” de la Mioveni, ediția a VI-a, sunt scoase la vânzare. Toate piesele de teatru  se vor juca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia” Mioveni, în fiecare zi de duminică din luna martie, de la ora 19.00. Astfel, argeșenii sunt invitați la spectacole care poartă amprenta unor renumiți regizori, iar pe scenă vor evolua actori precum: Claudiu Bleonț, Horațiu Mălăele, Octavian Strunilă, Paul Ipate, Gheorghe Ifrim, Ecaterina Ladin, Vlad Zamfirescu, Mihai Călin, Șerban Pavlu, Leonid Doni, Alina Chivulescu și alți actori cunoscuți din teatru sau televiziune.
# 03.03.2019 –  Piesa „Cum se face”, în regia lui Octavian Strunilă. Din distribuție fac parte: Delia Ioana Nortea, Doina Teodoru, Octavian Strunilă, Alexandru Conovaru, Paul Ipate. Preț: 30 lei
# 10.03.2019 – Piesa „Cina de adio”,în regia lui Răzvan Săvescu. Din distribuție: Ecaterina Ladin, Mihai Călin, Gheorghe Ifrim.  Preț 40 lei
# 17.03.2019 – Piesa „Sunt un orb”, în regia și interpretarea lui Horațiu Mălăele. Preț: 40 lei
# 24.03.2019 – Piesa „Artă”, în regia lui Cristi Juncu. Din distribuție: Vlad Zamfirescu, Șerban Pavlu, Gheorghe Ifrim. Preț: 40 lei
# 31.03.2019 – Piesa „Prenumele”, în regia lui Răzvan Săvescu. Din distrinuție: Mihai Călin, Claudiu Bleonț, Leonid Doni, Ecaterina Ladin, Alina Chivulescu. Preț: 30 lei.
În data de 15 martie, tot  în sala de spectacole „Dorel Manea” a Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia” Mioveni, va avea loc un spectacol interactiv pentru copii, oferit în două reprezentații, de la orele 10.00, respectiv 11.00.
Biletele și abonamentele se găsesc, în limita locurilor disponibile, atât la Centrul Cultural Mioveni, cât și la Casa de Cultură a Sindicateor Dacia, de luni până joi, în intervalul orar 8.00-16.00, iar vineri între orele 8.00 – 14.00. Informații suplimentare la numărul de telefon: 0348/445.856.

Piesa „Cum se face” este o comedie inteligentă

Duminică, 03 martie, ora 19.00,  în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia” Mioveni, se va desfășura piesa de teatru „Cum se face", în regia lui Octavian Strunilă. Piesa de teatru este o comedie inteligentă! Inspirat din viața reală, spectacolul ne prezintă lumea plină de farmec a culiselor unui spectacol de teatru. Devenim martori la procesul de creație prin care trec artiștii, cu o sumedenie de momente comice dar și triste în același timp, de la prima zi de repetiție până la premiera unui spectacol. Spectacolul se dorește a fi o comedie pe gustul spectatorului de astăzi.

Spectacolul „Cina de adio” provoacă un șuvoi de bună dispoziție și hohote de râs

În data de 10 martie, ora 19.00, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia” Mioveni se continuă evenimentul cultural ”Luna de Teatru” Mioveni, cu piesa „Cina de adio. Este un spectacol în regia lui Răzvan Săvescu, care provoacă publicului nu doar hohote uriașe de râs, ci și reflecții pe tema prieteniei. Piesa este scrisă de multi-premiații Alexandre de la Patelliere și Matthieu Delaporte, autorii comediei „Prenumele”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea