Deputatul Rădulescu a fost lăudat de Gentea și Ionică

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost răsplătit pentru susținerea liderului social democraților, Liviu Dragnea, în momentele de criză, cu funcția de chestor al Camerei Deputaților. La sfârșitul anului trecut, parlamentarul argeșean a fost reprimit în PSD Pitești, iar acum este lăudat de colegii care îl excluseseră în urmă cu câteva luni.

Gentea: „Îi mulțumesc lui Rădulescu pentru că mi-a deschis ușa la domnul ministru Teodorovici”

Președintele PSD Pitești, Cristian Gentea, l-a lăudat public pe Cătălin Rădulescu. Acesta a susținut că Rădulescu s-a implicat pentru ca RATEN să obțină finanțare de 100%.
„Îi mulțumesc lui Cătălin Rădulescu pentru că mi-a deschis ușa la domnul ministru Teodorovici. Acum RATEN are finanțare de 100%, 84,3 milioane lei deși pentru 2019 se propusese numai 60%. Am fost la București și m-am bucurat de spirjinul domnului președinte Dragnea și al premierului Viorica Dăncilă. Le voi demonstra că n-au dat acești bani degeaba. Voi avea grijă de reparații, investiții și de oameni. Săptămâna aceasta am semnat un memorandum cu o firmă americană. Vom face un produs radiofarmaceutic pentru tratarea cancerului. E singurul loc din Europa unde se va face”, a declarat mulțumit Gentea.
Numit între timp chestor în biroul permanant al Camerei Deputaților, Rădulescu a fost lăudat și de primarul Piteștiului, Cornel Ionică. ”E săritor, am fost de acord cu toții să revină în organizația Pitești. Este foarte bine că a obținut această funcție. El are multe bube, dar când e vorba să se bage în ceva, nu e parlamentar care să te ajute precum el”, a spus primarul Ionică.
M.M.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea