Alexandru Mihăilescu, prietenul lui Mutu, în arest preventiv timp de 30 de zile

Alexandru Mihăilescu, zis şi Alex Copil Bătrân, este unul dintre apropiații fostului fotbalist Adrian Mutu. Săptămâna trecută, acesta a fost reţinut în parcarea de la mall-ul Vivo! Piteşti pentru trafic de cocaină, în urma unui flagrant. El a încercat să îi vândă unui ofiţer sub acoperire droguri. Alexandru Mihăilescu este de ani buni în cercul de prieteni apropiaţi ai lui Adrian Mutu. Acesta s-a numărat printre invitaţi, anul trecut, la ziua de naştere a lui Tiago, copilul pe care Adrian Mutu îl are cu soţia lui, Sandra. Conform apropiaților săi, acesta ar fi chiar finul fostului fotbalist.

Alex Copil Bătrân este acuzat de procurorii DIICOT Argeș că „în perioada 2017 și până în prezent, ar fi traficat cocaină în Argeș și în București”. Pentru probarea activităţii infracţionale, imediat după flagrant, oamenii legii au efectuat două percheziţii imobiliare, una pe strada Exerciţiu, acolo unde locuieşte mama suspectului şi cealaltă la Ştefăneşti unde bărbatul locuieşte împreună cu concubina lui. În urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 20 grame de cocaină, 3 telefoane mobile, 3850 de lei şi 3100 euro, precum şi ustensile susceptibile a fi folosite pentru proporţionarea drogurilor.
De asemenea, mașina lui Alex Copil Bătrân, un Mercedes în valoare de aproximativ 70.000 de euro, a fost confiscată. Pe 7 februarie, acesta a fost prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.
„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă ICCJ - DIICOT ST Piteşti. (...) dispune arestarea preventivă a inculpatului Mihăilescu Alexandru, pe o perioadă de 30 de zile, de la 07.02.2019 până la 08.03.2019 inclusiv,“ se precizează în sentinţă.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea