Mai multe lucrări, în derulare în comuna Râca

Finalizarea proiectelor aflate în derulare la nivelul comunei constituie principalul obiectiv al administrației comunei Râca pentru anul în curs.
Comuna Râca este una dintre localitățile din Argeș care au obținut fonduri pentru proiecte derulate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDL). Primarul Georgel Burcea ne-a declarat că, prin PNDL1, sunt gata în proporție de 90% lucrările la rețeaua de canalizare. Edilul spune că, în curând, se vor termina și cei 28 de km de rețea.

În același timp, prin PNDL 2 s-au asfaltat 6,5 km de drumuri comunale, în satele Râca, Bucov și Adunați. De semenea, la sfârșitul anului trecut, s-au montat 400 de lămpi cu led pe toate drumurile comunale.
Totodată, în 2019, în localitate urmează să fie implementat un nou proiect cu fonduri europene, de această dată fiind vorba de o investiție în zona de agreement. Tot anul acesta, în apropierea școlii din comună, urmează să fie construit un teren multifuncțional de sport destinat tuturor locuitorilor. Investiția va fi realizată cu fonduri europene, grație unui proiect realizat și depus de autoritățile locale în cadrul GAL. Finanțarea alocată este de 53.000 de euro, sumă la care se va adăuga o cofinanțare din partea Primăriei Râca.
L.S.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea