De la director executiv la „Absolut TV”, direct la Consiliul Naţional al Audiovizualului

Pe 14 noiembrie 2018, Parlamentul a adoptat, în plen, numirea a 7 membri care să ocupe posturile vacante din cadrul Consiliului Național al Audiovizualului (CNA). Printre aceștia, a fost numită și Ramona Elena Sorescu, fost director executiv la „Absolut TV”, post ce aparținea Georgianei Drăghici, soția deputatului PSD Mircea Drăghici. Ramona Sorescu a devenit membru titular la CNA cu 289 de voturi „pentru” şi 42 „împotrivă”. Conform publicației paginademedia.ro, aceasta a fost numită de PSD din partea Camerei Deputaților, acolo unde, în Biroul Permanent, Mircea Drăghici deține funcția de secretar.

În 2018 a lucrat alături de soțul său atât pentru „Absolut TV”, cât și pentru PSD

Ramona Elena Sorescu a fost producător executiv la Realitatea TV, în perioada în care patron era Sorin Ovidiu Vîntu (2007 – 2011), producător executiv la TVR Info şi Money Channel, apoi producător video în cadrul lanţului de hoteluri Phoenicia.
Așa cum reiese și din declarația sa de avere, depusă pe site-ul CNA, aceasta a obținut venituri de 7.162 lei, în 2018, din funcția de director executiv la Absolut TV, acolo unde a lucrat alături și de soțul său. Reamintim că Absolut TV s-a închis în primele luni din 2018. De asemenea, Ramona Sorescu a mai prestat servicii în calitate de asistent relații publice și comunicare la PSD de unde a încasat suma de 12.464 lei. Și la social democrați a lucrat tot alături de soțul său, Bogdan Sorescu, care ar fi primit de la partid, în calitate de consilier comunicare, în 2018, suma de 56.035 lei. Pentru Ramona Sorescu se pare că acesta a fost și cheia succesului, ea devenind la sfârșitul anului trecut membru CNA.
Conform declarației de avere, completată pe 16 ianuarie 2019, Ramona Sorescu deține împreună cu familia o casă de 120 mp în București, în Sectorul 5, locuință ce a fost cumpărată în 2010. De asemenea, aceasta mai deține un Hyundai Tucson, fabricat în 2006, și un Audi Q7, fabricat în 2008.
A.S.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea