Orașul Mioveni va fi reprezentat în Italia

În perioada 18-20 februarie 2019, în orașul italian Gazzo se va da startul proiectului ”RUN4EU”.  La prima ședință de lucru din cadrul acestui proiect vor participa toți partenerii europeni implicați, inclusiv reprezentanții orașului Mioveni, alături de reprezentanți oficiali din provincia Padova, cluburi sportive locale și autorități sportive.
Proiectul ”RUN4EU” aplicat în cadrul programului ERASMUS+ este un proiect pentru promovarea practicării activităților sportive. Este o inițiativă emblematică constând într-o combinație de întâlniri, workshopuri și diverse activități care vor asigura derularea unui eveniment pan-European care promovează sportul și activitățile fizice.
Proiectul este întocmit, câștigat și implementat în parteneriat cu orașul Gazzo din Italia, orașul Bacsalmas din Ungaria, orașul Ivancna Gorica din Slovenia, asociația ASD Amici del Brenta din Italia și ALDA – Asociația Europeană pentru Democrație Locală din Franța. Proiectul RUN4EU va combina eforturile partenerilor spre un impact benefic asupra dezvoltării activităților sportive și voluntariat.
Principalele obiective ale proiectului ”RUN4EU” sunt: 1. Promovarea practicăriii sportului în orașe 2. Consolidarea cooperării dintre cluburile sportive și orașe pentru a îmbunătăți politicile de sport ale orașelor 3. Creșterea numărului de cetățeni care participă la activități fizice 4. Implicarea grupurilor cu acces redus la sport.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea