Miuțescu taie și spânzură! Președintele TNL Argeș, exclus din partid!

Adrian Miuțescu a decapitat organizația de tineret a liberalilor! Președintele PNL Argeș a început să elimine orice contestatar rămas după dizolvarea conducerii PNL Pitești. Potrivit unor surse din cadrul partidului, în ultima ședință de BPJ al PNL Argeș, lui Miuțescu i-au sărit nervii pe George Hristescu, președintele TNL Pitești, și a propus să fie sancționat. Cum? Prin cel mai aspru mod: excluderea! Toți membrii, în afară de Radu Perianu, au votat după cum a „cântat” Adrian Miuțescu, astfel ajungându-se la eliminarea acestuia.

Motivul invocat: neimplicarea în partid

Liberalii argeșeni susțin că George Hristescu nu s-a implicat deloc ca președinte la TNL Argeș de când a fost numit, tot de actuala conducere. Mai exact, nu a convocat ședințele de Birou Politic, nu a avut activități, nu a atras membrii noi. Se vorbește chiar că acesta făcea chefuri în sediul organizației locale. Adevărul pare a fi cu totul altul, tenelistul implicându-se în toate campaniile și acțiunile demarate de TNL și PNL Argeș... chiar dacă, uneori, a avut opinii separate față de liderul „suprem”.

Tiberiu Avrămescu: „Excluderea din partid a președintelui TNL Arges era singura posibilitate de a-l schimba din funcție”

Primul care a reacționat la excluderea lui George Hristescu a fost liberalul Tiberiu Avrămescu, fost consilier local. Acesta susține că excluderea a fost făcută nestatutar și că Adrian Miuțescu a apelat la singura metodă pentru a-l demite pe tenelist.
„Văd că pentru unii dintre actualii lideri ai PNL Arges, Statutul PNL a devenit facultativ. Excluderea din partid a președintelui TNL Arges, George Hristescu, era singura posibilitate de a-l schimba din funcție. Aceasta este miza lui Miutescu și a găștii sale! Eu le dau un sfat: nu vă puneți cu tinerii din PNL Arges și PNL Pitești! Sunt uniți și sunt o forță! Și va mai dau un sfat, draga Adrian, Gelu, Florentin etc! Plecați acasă! Acum! După alegerile europarlamentare o sa o faceți cu coada între picioare, pentru că sub conducerea voastră, PNL Arges va fi pe locul 5 in judet! Cu un scor de o cifră!” a declarant Tiberiu Avrămescu.
M.M.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea