Un politician abia înscris la liberali visează să devină viitorul primar al Piteștiului

Concurenţa liberală pentru candidatura la funcţia de primar al Piteştiului devine din ce în ce mai aprigă. Unii dintre cei înscriși la competiția internă pentru fotoliul de primar se retrag, alții acum se înscriu în cursă. Horia Goncearu şi Tiberiu Avrămescu s-au retras din competiția internă. A rămas ca liberalii să aleagă între consilierul local Narcis Sofianu, consilierul judeţean Marius Postelnicescu, consilierul local independent Dănuţ Dinu, Alexandru Tudan - membru PNL. Recent, și-a anunțat intenția de a participa la competiția internă și omul de afaceri Mihai Coteț, un nou intrat în politică.

Coteț pentru Pitești!

Mihai Coteț și-a anunțat intrarea în cursa internă pentru desemnarea candidatului PNL pentru Primăria Pitești.  Acesta este un nou intrat în politica mioritică, ajungând în PNL în urmă cu aproximativ trei luni. După demiterea Biroului Politic Local al filialei piteștene, acesta a fost „parașutat” direct în funcția de vicepreședinte al PNL Pitești.  Mai nou, acesta se dorește chiar candidatul PNL la Primăria Pitești. „Anunț oficial înscierea mea în cursa internă. Sunt născut, crescut în Pitești, mi-am întemeiat familia aici. Ne dorim o schimbare reală în ceea ce privește administrația locală. Sunt gata să ofer acest lucru piteștenilor. Un bun primar trebuie să fie un bun gospodar, un bun administrator. Am în spate aproximativ 20 de ani de administrare în domeniul privat. Sunt un om care a dovedit profesional că e capabil să conducă, să construiască, să coaguleze oameni și idei. Sunt hotărât să câștigăm împreună această cursă, să construim un viitor european pentru Pitești și pentru copiii noștrii”, a declarat Mihai Coteț.

Unii renunță, alții intră în cursă... rezultatul rămâne la fel

Liberalii visează să obțină la un moment dat fotoliul de primar. De 30 de ani, de când se organizează alegerile locale și nu este impus un primar, PNL nu a reușit cine știe ce performanțe. De cele mai multe ori, aceștia au avut câteva mandate, rămânând mereu o minoritate neglijabilă. Acum, potrivit unor surse, aceștia vor defila mai mult ca sigur cu Dănuț Dinu. Motivul? Nu au un alt om care să se impună.
M.M.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea