Un europarlamentar PSD este târât în mocirla PNL Moșoaia

# Explicația șefului PNL Moșoaia, Alexandru Lucian Mihai: „N-am vrut să accept ca tu să deții funcția de viceprimar în comună… cât ai vrut să-mi dai, 2-3000 de lire sterline?” Totul a început de la o postare a unui fost liberal, care a ținut să îl întrebe pe șeful partidului, pe Adrian Miuțescu, dacă i se pare normală postarea apărută pe grupul lor, cel al peneliștilor din Moșoaia: „Domnule Miuțescu, cum comentați faptul că liderul PNL Moşoaia Alexandru Lucian Mihai în campania în care a împărțit rechizite școlare pentru copiii din Comuna Moşoaia, pentru votanții PSD si copiii lor a avut doar multă M..ie? Cum comentati faptul că îmi amenintă și jignește pe Facebook familia, viitoarea soție. Vă întreb fiindcă se tot laudă cu susținerea şi prietenia dumneavoastră!”, menționează Constantin Mihai-Alin.

Apoi, cearta s-a mutat pe facebook, nu de alta, dar să poată citi toată lumea

Constantin Mihai-Alin: „Deşi nu îmi stă în caracter, cum Dl. Lider PNL Moşoaia Alexandru Lucian Mihai a adus nişte acuzații, jigniri şi amenințări foarte grave la adresa mea si a familiei mele, acuzândumă că eu administrez pagina Jurnal de Moşoaia (lucru total neadevărat) doresc să vă arăt ce caracter infect are acest om. În toamna anului trecut acesta a organizat o campanie umanitară prin care dorea ajutarea copiilor din comună cu rechizite scolare. După ce m-a prostit ce om bun si corect este el, am susținut această campanie financiar în proporție de 60%. Toate bune şi frumoase până când acesta ne transmite următorul mesaj pe grupul de chat Biroul politic PNL Moşoaia (grupul unde țineam toți legătura online) că el nu o să ajute cu rechizite școlare pe copiii sărmani care se trag din familiile care consideră el a fi pesediste şi că pentru acei COPII nu are decât multă M....IE. Tu nu vezi ce caracter infect ai în tine, câtă ură, nu îți este rusine să mă ameninți pe mine, pe soția mea.Lucică tu ştii doar scandal atâta!!! Cum mă-sa poți zice că dai la M....ie la copii, nu vezi că ai probleme grave!!!”

Liderul PNL Moșoaia îl numește pe fostul său coleg: prostul satului, porc ordinar, scursură umană, persoană infectă, bolnav, maimuță în călduri etc

Am ținut să discutăm și cu cel în cauză, Mihai Alexandru Lucian, șeful PNL Moșoaia. Iată ce ne-a declarat, telefonic, acesta:
# Este vorba de scandalul legat de postarea aceea, cu ghiozdanele…
Șeful PNL Moșoaia: Postarea este luată de pe un grup privat… poate diseară o să fac și eu o postare, ca să clarific… injuriile nu erau nicidecum pentru copii, nimic mai fals…
# Nici mie nu mi s-a părut că are legătură cu copiii…
Șeful PNL Moșoaia: ...Discuția a fost purtată pe 10 august, pe la 10 și ceva seara. Știți ce a fost pe 10 august?...  Am fost gazați în București, am fost un grup mai mare.... într-adevăr, era și o revoltă a mea... dar la campania cu rechizitele nu avea, expresia, nici o treabă nu copiii... astea au fost împrejurările... Sunt și alte chestii false, omul  a susținut că 60% din cheltuieli au fost suportate de el. Nimic mai fals, cetățeanul a susținut rechizitele pentru numai doi copii din cei peste 40…
# Dar și dvs. ați avut, atunci o postare în care ați amenințat că o să vorbiți cu Gabi Zoană, cu primarul, cu prietena lui… apoi, nu era membru PNL?
Șeful PNL Moșoaia: A fost membru PNL numai câteva luni, este exclus de vreo jumătate de an, ulterior și-a dat arama pe față, dorea funcția de viceprimar al comunei neavând nici o pregătire… apoi a început cu telefoane, cu hărțuiri, suna chiar și la 3 noaptea…

Pe facebook, șeful PNL Moșoaia nu s-a lăsat mai prejos, ba dimpotrivă: i-a răspuns cu un lung mesaj, plin de ură, dar și de cele mai alese cuvinte. Greu de citit. Și mai greu de crezut că vine din partea unui lider de partid. Se vede treaba că șeful PNL Moșoaia nu este liberal numai politic, ci și la peniță. Uneori chiar cu accente de depășire a cadrului civil, cu derapaj către latura penală. Și trimiteri la un europarlamentar PSD, la primarul comunei și la alți câțiva. Au scăpat (de data asta) Bill Clinton, Putin, Trump.  Numai de data asta, e clar?

Alexandru Lucian Mihai: „Bun. Întrucât mintea bolnavă care și-a fixat ca principal țel în viață denigrarea mea cu orice preț pare că n-ar avea nicio limită în minciunile pe care le promovează din spatele unor pagini de facebook neasumate, conturi false, acolo unde, cu doar câteva excepții (care-mi iau apărarea) plus multe alte persoane bune (dar care au fost blocate și cărora le-au fost șterse comentariile pozitive despre mine), și-au găsit sălaș de manifestare a ipocriziei scursurile comunei (distribuind postările și lătrând a proști și frustrați ce sunt) plus câțiva retardați care nu m-au cunoscut niciodată, dar care m-ar condamna și la moarte dacă ar putea, după ce li se spun despre mine porcăriile debitate de cea mai toxică și infectă persoană pe care am cunoscut-o pe raza comunei noastre... am zis să ies și eu cu câteva mici precizări. N-o s-o fac acolo, în albia porcilor, fiindcă simt o mare SCÂRBĂ. O s-o fac însă aici, pe pagina mea, prin contul meu (singurul pe care-l am), nu din spatele unuia fals, cum face ciudatul despre care vorbeam în primele rânduri ale postării.
Și-ncepem așa (chiar lejer zic, pentru ceea ce merită):
Scursură umană, dacă în maxim două zile nu-ți ștergi toate minciunile, denigrările, invențiile, postările de cea mai joasă speță făcute la adresa mea (spuse ca răzbunare a ceea ce imediat voi dezvălui), din toate locurile, grupurile, paginile și de pe toate conturile pe care le deții... deși sunt extrem de ocupat în perioada următoare, îmi voi face totuși timp să stau la câte o cafea și câte o discuție amănunțită, cu următoarele cinci persoane (pentru început doar cu ele):
1. Gabriela ZOANĂ, europarlamentar PSD, verișoara viitoarei tale soții. Persoana pe care tare o mai apreciezi de ochii lumii, pe facebook, dar despre care mi-ai spus, în repetate și inutile cazuri (că nu ți-a cerut-o nimeni)... cele mai mari mizerii pe care le-am auzit vreodată spuse despre o femeie, lucruri personale pe care doar un prost ca tine le-ar spune cuiva pe care de-abia l-a cunoscut. Și, chiar dacă am viziuni politice total opuse cu Gabi Zoană (ea susținând-o pe Viorica Dăncilă, eu pe Klaus Iohannis), pui pariu, ciudatule, că mă va crede? Asta pentru că, spre deosebire de tine, eu am un caracter integru!
2. Ion NECULA, primarul comunei Moșoaia, cel cu care, prin cei mai în vârstă din neamul tău, chiar te înrudești. Omul pe care, deși v-a ajutat în nenumărate rânduri și v-a trecut cu vederea multe nereguli din gospodărie, ai ales să-l denigrezi în cel mai josnic mod cu putință în fața mea, deși îți spuneam într-una, retardatule, că altul era adversarul meu. Firește, nici lucrurile pe care mi le-ai spus despre el n-o să le spun în public, sunt prea de joasă speță, dar e bine să le știe, mai ales că, dacă mi le-ai spus mie, pe care de-abia mă cunoscusei, le-ai spus cu singuranță (posibil o faci în continuare) multor altor persoane.
3. Ionuț TERCHI. Da, omul pe care îl declari în public cel mai bun și mai vechi prieten, (”fratele meu” Zânu), dar despre care, când te întrebam (și nu doar eu) dacă e bine să-l luăm alături de noi, îmi spuneai ”categoric NU”, ”e bine să te folosești de el pe facebook, că e foarte popular, dar nu trebuie să te asociezi cu el pentru că...” și-apoi îmi spuneai cele mai ordinare lucruri, cele mai mari mizerii pe care le poate spune cineva despre cel pe care îl declară public ”vechi și bun prieten”. Te temeai că-ți poate lua locul în echipă?!? Păi el poate îl merita, frustrat ticălos ce ești! Iar despre familia lui chiar nu te-am întrebat niciodată, boule, de ce simțeai nevoia să îl denigrezi în totalitate?
4. Adrian MARINAC, cel pe care ”e bine să tragi tare, că e plin de bani!”. Da, plus încă vreo câteva lucruri grave pe care cred că nu strică să le știe din timp, dacă tot a ales să-ți fie naș de cununie (povară pe care va fi nevoit s-o suporte mult timp, deși nu știu dacă are vreo datorie morală față de tine). Chiar, tot de asta l-ai rugat, pe criteriul ăsta ai apelat, că ”e bine să tragi tare pe el, că e plin de bani”? Bolnavule și lipsitule de caracter, în viață nu totul se rezumă la bani!
5. PRIETENA TA. Da, voi merge și la ea! Apropo, cât de infect și de josnic om poți să fii, să-i spui despre ea unuia pe care de-abia l-ai cunoscut că, din cauza necazului pe care l-a avut cu câțiva ani în urmă (și prin care poate chiar a fost nevoită să treacă și pe care poate o să-l regrete mult timp), dacă n-ai sta tu cu ea de milă, n-ar mai sta nimeni? Pe bune? Am cunoscut-o și eu, dobitocule, și cred că e taman invers. Și încă ceva: chiar atât de fătălău și de lipsit de maturitate poți fi, de-mi povesteai mie ce făceați voi doi în intimitate? Îți spuneam clar că nu mă interesa și continuai ca o maimuță în călduri să-mi detaliezi... La capitolul ăsta... unul mai prost ca tine chiar n-am cunoscut în toată viața mea!
Testează-mă să vezi dacă pot să fac asta, dar ai uitat un lucru elementar despre mine: cu cât sunt atacat mai tare, cu atât mă întăresc mai mult (sunt nevoit s-o fac)!
Chiar nu poți trece niciodată, frustratule și bolnavule de putere necuvenită, peste faptul că n-am vrut să accept ca tu să deții funcția de viceprimar în comună când vom câștiga alegerile? Cât ai vrut să-mi dai, 2-3000 de lire sterline? Din nou, la tine totul se rezumă la bani, bani, bani.... Dar hai să-ți spun doar două idei legate de ceea ce-mi cereai tu (postul de viceprimar, din care plănuisei apoi să ”mi-o tragi” pentru a deține total puterea):
1. Un om infect ca tine (fără nicio educație, dar cu pretenții și figuri de mare politician) ar fi fost ultimul om pe care mi-aș fi dorit să-l am alături. De fapt, prefer să pierd lamentabil, decât să fiu vreodată nevoit să lucrez cu unul ca tine.
2. Nimănui n-am promis vreodată (și n-o voi face indiferent câte mii sau zeci de mii de lire sterline sau orice altă valută mi s-ar oferi) postul de viceprimar. Asta... dacă și doar dacă vom câștiga... va fi o surpriză plăcută!
Dar mai încearcă, ar fi ceva fomiști și lipsiți de caracter (ca tine), care poate îți vor accepta banii, și cu care te vei asemăna în gândirea bolnavă pe care o aveți și singura ”activitate politică” pe care ești capabil s-o prestezi: denigrarea permanentă a mea.
Ai zgâriat ușa și pe la USR, tot așa, cu ”o donație” (bine că n-au acceptat-o, că-l băgau pe necuratu` în casă) și cu ce știi tu să faci mai bine: mâncat rahat despre mine. Nu i-ai păcălit nici pe ei și ai continuat....
Dar nu prea mult, că ți-ai găsit, în sfârșit locul: acela de slugă a beizadelei pesediste din Moșoaia. Ea ce ți-a garantat, loc sigur de consilier în viitoarea ei echipă, sau chiar postul de viceprimar (marele tău vis, deocamdată)? Vezi la ea să nu te duci cu bani, că are; caracter nu prea are, dar aici vă asemănați (deși ai depășit-o cu mult). Că ce i-ai oferit tu la schimb ne-am lămurit deja... denigrarea permanetă a mea, mințind, jignind, inventând lucruri și fapte, dar, mai nou, și a echipei mele....
Da, ai trecut la denigrarea echipei mele acum, după începutul cu ”sclava de Sabina” (mai ții minte când te îmbătai ca porcul, singur, la dânsa acasă, și te duceam apoi cu mașina acasă; atunci eram un șofer bun pentru tine, nu?).
Mi-ai jignit seniorii din echipă și băteai apropo să scot pe cineva, ca să te bag pe tine consilier... Asta dovedește cam cât de prostul lumii poți fi: cum să te pun pe tine, care n-ai fost pe lista de consilieri și să-l scot pe Mitică Velcea?
Mi l-ai jignit pe Laurențiu, omul cel mai loial din echipă...
Acum mi-l jignești și pe Marian Dimulescu, întrebând cu cât mi-a cotizat ca să intre consilier, deși cunoști bine, ticălos ordinar ce ești, motivele pentru care l-am exclus pe trădătorul de Brașov din Consiliul Local și i-am retras sprijinul politic. Nu că refuza el să-și achite cotizația lunară obligatorie pentru aleșii locali (cei care iau bani datorită PNL) de 30 de lei pe lună (din 550 cât era indemnizația)... Apropo, în nemernicia care te caracterizează, n-ai spus și cât era cuantumul cotizației (30 de lei din 550), ca să se creadă că era vreo sumă imensă din care trăiam eu.
Ai spus că la noi, la PNL Moșoaia, nu sunt promovați tinerii și nu sunt lăsați să evolueze de cei mai în vârstă, și că de-aia te-ai retras tu... Serios?  Nu, nu sunt promovați dobitocii, trădătorii și cei bolnavi după putere dar fără nicio pregătire….
P.S.1: Vezi că mă țin de cuvânt, mă cunoști bine. Dar ai uitat, prostul satului, că mă și apăr bine...
P.S. 2: Poza asta te caracterizează, asta ești, un porc, un porc ordinar!
P.S.3: A trebuit să-ți faci un ”JURNAL de mâncat rahat” (cam cât o vidanjă)? Pe bune? De ce, altfel uitai s-o faci în mod constant?”.

Câteva întrebări la care liderul PNL Moșoaia evită să răspundă

În pagina electronică  numită ”Jurnal de Moșoaia”, de un timp, sunt postate câteva întrebări pentru liderul liberalilor locali, întrebări la care acesta încă nu a răspuns. Sau evită să răspundă. Întrebări care i s-au mai pus în spațiul public, însă fără succes:
Jurnal de Mosoaia: „Cerem public liderului PNL Moşoaia, Alexandru Lucian Mihai, să răspundă următoarelor acuzaţii!!
1 Este adevărat că sunteți condamnat penal pentru că ați fost surprins conducând cu o alcoolemie de peste 1,7 la mie în sânge?
2: Este adevărat că nu ați fost niciodată profesor universitar, profesând în cadrul unei universități doar un an de zile pe un post de preparator?
3: Este adevărat că ați impus consilierilor PNL Moşoaia o cotă lunară din indemnizația primită de la primărie?
4: Este adevărat că dl. Brasov Marian și-a pierdut postul de consilier PNL după ce a mai refuzat să plătească această indemnizație?
5: Este adevărat că de cel puțin 3-4 ani de zile nu aveți un serviciu?
6: Este adevărat că deşi aveți o vârstă încă sunteți întreținut de părinți?
Precizăm destul de clar că dl. Alexandru Lucian Mihai nu este blocat pe această pagină el putând să răspundă acestor acuzații şi aici!”.

Am încercat să îl contactăm, pentru un punct de vedere, și pe domnul președinte al liberalilor, Adrian Miuțescu, însă acesta nu a binevoit să ne răspundă la telefon.
S.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea