Două concerte Paula Seling, în aceeași zi, la Mioveni!

# Numeroasele solicitări au convins-o pe Paula Seling să mai susțină un concert la Mioveni
De Ziua Internațională a Femeii, doamnele și domnișoarele din orașul Mioveni, și nu numai, sunt invitate la un spectacol organizat de Centrul Cultural, Primăria orașului și Consiliul Local Mioveni. Cunoscuta interpretă Paula Seling, împreună cu Orchestra Simfonică a Filarmonicii din Râmnicu Vâlcea, va susține un super concert pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia” din Mioveni, miercuri, 6 martie 2019, de la ora 19.00. Prețul unui bilet este de 10 lei.

Biletele puse spre vânzare din data de 25 februarie

Datorită numeroaselor solicitări și interesului publicului, o nouă serie de bilete va fi pusă spre vânzare, pentru concertul pe care îndrăgita artistă îl va susține la Mioveni! În mod excepțional, pentru publicul numeros din Mioveni, artiștii au fost de acord să susțină încă un concert, de la ora 16.30, pentru care biletele vor fi puse spre vânzare începând de luni, 25 februarie! Prețul unui bilet este tot de 10 lei, iar acestea pot fi achiziționate de la Casa de Cultură a Sindicatelor Mioveni, în limita locurilor disponibile, în număr de maximum patru tichete pentru un cumpărător.
ATENȚIE! Persoanele care au achiziționat deja bilet pentru primul spectacol sunt așteptate de la ora 19.00, conform programului inițial. Noile bilete care urmează să fie puse în vânzare sunt valabile doar pentru concertul de la ora 16.30!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea