Oamenii de încredere ai lui Frătică dispar din Consiliul Local Bradu

# Țîță se duce după Țîcă, din data de 28 februarie

Din ultima zi a lui ianuarie, Consiliul Local Bradu s-a… maturizat. Pentru că Țîcă a fost exclus…. Mai exact, Cristinel Soare, consilier PAM, partid condus, la Bradu, de Florin Frătică, a părăsit scena politică a localității. Găsit incompatibil de ANI încă din anul 2014 întrucât în perioada 2008 – 2013 a deținut funcția de consilier local dar și de angajat cu carte de muncă în cadrul primăriei, Soare a tot contestat decizia ANI, reușind să mai fie consilier local până la data de 31 ianuarie a.c. La ședința de CL Bradu de la acea dată, pe ordinea de zi s-a aflat și propunerea de eliberare din funcția de consilier local, în baza deciziei ANI din 2014.
Consilierul Soare a făcut ceea ce a făcut Frătică, atunci când și-a pierdut atât mandatul de consilier local, cât și pe cel de viceprimar.  Așa că, la fel ca și Frătică, în momentul în care subiectul  a fost deschis, Soare a început să vocifereze că el a deschis o nouă cale de atac în instanță, împotriva deciziei, lucru care nu a ținut însă, în acțiunea lui de a-și mai prelungi mandatul. Așa că atunci când i s-a comunicat că după încetarea mandatului poate deschide orice cale de atac vrea el, Țîcă (mâna dreaptă a fostului primar Florin Frătică și omul cheie al echipei de fotbal Atletic Bradu) a părăsit bombănind sala de ședințe.

Din 28 februarie, Consiliul Local al comunei Bradu nu  mai primește… Țîță!

Traiectoria lui Țîcă o va avea și cel poreclit Țîță - Stancu Alexandru, pentru că, la ședința din 28 februarie, acesta își va pierde, și el, mandatul ce consilier local. Pentru că un coleg de partid, Luca Florentin, a câștigat procesul și va trebui pus, din nou, în funcție. Acesta a fost demis pentru că a votat, în anul 2017, alături de PSD, alegerea viceprimarului localității. Același lucru l-a făcut, atunci, și Anghel Motolea, însă acesta nu a urmat procedura, în justiție, până la capăt.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea