Deputatul „proiecţel” nu mai suportă pe nimeni de la PSD

# Mircea Drăghici a atins pragul critic al disperării. Parlamentarul PSD Mircea Drăghici, ce-i drept nu pentru mult timp pentru că vine tare din urmă Ştefan Lăzăroiu care îi va suflă, fără drept de apel, colegiul Curtea de Argeş, a devenit de-a dreptul paranoic atunci când vine vorba despre relaţiile interumane. Surse foarte apropiate parlamentarului, dar exasperate de comportamentul acestuia, ne-au dezvăluit că nu mai suportă istericalele de femeie gravidă şi bănuielile că ar fi trădat de toată lumea. Se pare că stresul şi supărarea cauzate de faptul evident că Lăzăroiu îi va lua locul în Parlament, îl fac pe deputatul „proiecţel” să se comporte într-o manieră de cea mai joasă speţă, chiar cu oamenii apropiaţi şi mai ales cu oamenii care l-au făcut parlamentar.

Nimeni din PSD Argeş nu-l mai suportă pe Drăghici „proiecţel”

Sunt rare cazurile de membri PSD care să îl mai suporte pe deputatul Mircea Drăghici. Faţa acestuia inspiră nevrozitate, la fel şi felul său de fi. În plus, dacă stai în preajma sa, vei deveni la fel de agitat pentru că îţi transmite nesiguranţă, frică, nestăpînire de sine şi multă ură la adresa prietenilor, a cunoştinţelor, a colegilor din partid şi aşa mai departe. Nici restul partidului nu îl suportă pe acesta, aşa că singurul care îi mai acceptă cât de cât fentele este preşedintele Nicolescu, cel care nu de puţine ori l-a făcut de râs de faţă chiar cu contracandidatul său Ştefan Lăzăroiu, aşa cum a fost la Brăduleţ, atunci când acesta încerca să se laude cu o investiţie cu care nu avea nicio legătură…tipic Mircea Drăghici.

Drăghici vrea capul primarului Diaconu de la Curtea de Argeş

Se pare că, tot mai desele accese de furie, de supărare, de neputinţă şi de complexare ale deputatului „proiecţel” au adus urgia asupra sărmanului primar Nicolae Diaconu de la Curtea de Argeş. Cu câteva zile în urmă, se pare că deputatul „proiecţel” ar fi văzut maşina preşedintei organizaţiei de femei de  a PDL Argeş, Cristina Diculescu, în faţa primăriei Curtea de Argeş şi a tras concluzia imediat, că primarul trădează şi că probabil cine ştie ce mari negocieri făcea el cu Diculeasca în primărie. Lucrurile nu au stat chiar aşa, primarul fiind vinovat doar de faptul că s-a nimerit în aceeaşi clădire cu Diculeasca sau invers mai degrabă. Cristina Diculescu a avut o şedinţă cu mai multe persoane şi a avut nevoie de un spaţiu pe măsură, aşa că a mers în sala de şedinţe de la Curtea de Argeş. Comportamentul Cristinei Diculescu a fost unul cu totul decent şi nu a implicat pe nimeni, tocmai pentru a nu exista probleme şi astfel de zvonuri. Ninel Diaconu era ocupat cu treburile municipalităţii, iar deputatul său, care nu este capabil să îl ajute cu vreun proiect, chiar dacă i se spune „proiecţel”, făcea pe detectivul pe lângă primăria Curtea de Argeş ca să prindă….muşte şi trădători închipuiţi. Dacă vreodată PSD Argeş va pierde un primar corect şi iubit de locuitorii oraşului cum este Diaconu la Curtea de Argeş, suntem siguri că s-ar putea întâmpla din eforturile nestăvilite ale complexatului parlamentar care ar fi bine să îşi facă băgăjelul, pentru că de plecat sigur îl va face să plece colegul mai darnic, mai plăcut şi mult mai cunoscut, Ştefan Lăzăroiu.  Surse din PSD dau ca sigur faptul că Mircea Drăghici a mers deja cu fofârlica la preşedintele Nicolescu să îl pîrască pe Ninel Diaconu că a găzduit acea şedinţă a Cristinei Diculescu şi a cerut ca acesta să fie biciuit, ars cu ţigarea şi batjocorit în piaţa publică. Suntem la fel de siguri că Nicolescu i-a dat cu flit lui Drăghici, ca de fiecare dată fiind unul dintre cei mai antipatici oameni din partid, pardon cel mai antipatic.

Ninel Diaconu a atras furia deputatului din cauza Brîuleţului

Surse din PSD spun că, de fapt Mircea Drăghici e disperat şi a atins apogeul, încercînd să-l caroteze pe Nicolae Diaconu după super evenimentul Brîuleţul al lui Ştefan Lăzăroiu, la care primarul a fost invitat de onoare, alături de prefect şi de Gabi Bratu, şeful învăâămantului argeşean. Deputatul Proiecţel a turbat de supărare cînd a văzut ce eveniment a pus la punct Lăzăroiu, un eveniment pe care el nu-l va putea organiza niciodată pentru că este prea zgîrcit în primul rînd şi în al doilea rând pentru că nu are o echipă lîngă el, ci o grupă mică de oameni care îl ridică în slăvi şi îi spun zilnic ce frumos şi deştept este, gândind în sinea lor că vor scăpa curând de fiţele şi tulburările sale. Practic, Diaconu se face vinovat de faptul că a profitat de pe urma unui eveniment PDL ca să îşi facă imagine în oraşul pe care îl conduce şi este vânat de-a dreptul la acest moment prin partid de unul pe care l-a scos deputat şi a cărui mare contribuţie în PSD Argeş este îi freacă bujia lui Victor Ponta, preşedintele PSD la nivel central pe la raliuri sau rămîne baby sitter în week-end când are Ponta treabă prin ţară. Trist….

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea