Directorul Sever Stanciu, de la Garda Forestieră Ploiești, implicat într-un accident rutier

# În urma accidentului, acesta s-a ales cu șase coaste fisurate
Sever Stanciu, directorul de la Direcția de Implementare și Avizare din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, a fost implicat, săptămâna trecută, într-un accident rutier, pe raza județului Prahova. În urma accidentului, acesta s-a ales cu mai multe coaste fisurate. 
Accidentul de circulatie s-a produs, pe 18 februarie, pe Centura de Vest a Ploieștiului, în zona benzinăriei Lukoil, fiind implicate trei autoturisme. Într-un sens giratoriu, lui Sever Stanciu nu i s-a acordat prioritate, iar o autoutilitară  a intrat direct în mașina condusă de acesta. Ulterior, acesta a ricoșat într-un alt autoturism.
”Da. Acesta a avut un accident de mașină. Era cu mașina de serviciu. Cineva nu i-a lăsat prioritate.  Am înțeles că are vreo șase coaste fisurate. La 10 minute de la producerea accidentului, am fost și eu acolo. M-a sunat el... Acum este internat la Spitalul Județean Ploiești, fiind sub observație. Este stabil, se ridică. I s-a recomandat să stea locului”, ne-a precizat Viorel Mihălcioiu, inspectorul-șef al Gărzii Forestiere Ploiești.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea