Traian Băsescu, atacuri în rafală la adresa PSD, la Pitești

Fostul președinte al României a fost prezent vineri, 22 februarie, la Pitești. Traian Băsescu a lansat o serie de atacuri dure la adresa guvernării PSD, dar și critici pentru Liviu Dragnea și ministrul Justiției, Tudorel Toader. După zece ani în care a stat la cârma țării, Băsescu a analizat la sânge, cu ocazia participării la conferința regională a PMP, greșelile comise de pesediști în ultimii doi ani, de când au Guvern și majoritate în Parlament.

Autostrada Pitești – Sibiu putea fi gata... dar nu s-a vrut

Fostul președinte al României, Traian Băsescu a susținut că autostrada Pitești-Sibiu este o prioritate pentru Comisia Europeană. După ani de zile in care se tergiversează demararea proiectului, Băsescu a anunțat că Uniunea Europeană trage de România, ba chiar o roagă cu bani, pentru a prioritiza proiectul. „Comisia cere încă de la aderare prioritizarea autostrăzii Pitești Sibiu. UE finanțează cu 85%, numai sa o facă. Am înțeles că în momentul de față sunt în faza de a licita capetele” a spus Băsescu.

Tudorel Toader, desființat de Băsescu

Traian Băsescu l-a desființat pe ministrul Justiției! Fostul președinte al României a criticat în termeni duri modificările la Legile Justiției susținând că PSD încearcă să controleze Justiția după ce s-a dat ordonanța prin care Secția de Investigare a Magistraților a devenit instituție de sine stătătoare.
„Procurorii incorecți trebui dați afară, judecătorii care greșesc dați afară. Dar nu modifici legislația! Nu trebuie ca Justiția să fie controlată de un partid politic! Trebuiesc” a spus Băsescu.

„Sunt partide care sunt cumpărate ca pe morcovi”

Nici măcar Dacian Cioloș, fostul premier al României, nu a scăpat de criticile lui Traian Băsescu. Acesta a susținut că în momentul de față sunt partidele mari, iar de curând au apărut formațiuni politice de fațadă, care nu fac altceva decât să sporească „omniprezența” PSD în România.„Sunt partide care sunt cumpărate ca pe morcovi. Așa este și PLUS ăsta, care a fost cumpărat într-o după amiază. Din cauza asta excelează PSD” a spus Băsescu. M.M.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea