Școala Gheorghe Gomoiu din Călinești organizează examene Cambridge English

# Examenul poate înlocui o probă de BAC

Școala Gheorghe Gomoiu, din Călinești, aduce, în această primăvară, noutăți educative: în colaborare cu European Examinations Centre, organizează examene Cambridge English
Examinarea Cambridge English:
Preliminary corespunde nivelului pre-intermediar și testează abilitățile lingvistice caracteristice vieții sociale și profesionale. Examenul PET (Preliminary English Test) este recomandat candidaților cu vârstă de până la 18 ani, care dețin un nivel intermediar de cunoștințe în limba engleză și sunt capabili să le folosească.
Candidații care au susținut examenul PET/PET for Schools și au obținut calificativele: Pass with Distinction, Pass with Merit sau Pass, își pot echivala proba de BAC la limba engleză sau proba la limba engleză pentru admiterea în clasa a IX-a cu engleză intensiv.
În scala lingvistică europeană: Cadru Comun European de Referință pentru Limbi a Consiliului Europei, examinarea Cambridge în limba engleză PET corespunde nivelui B1 din categoria Independent User. Conținutul și abordarea probelor în examenul PET for Schools au fost create conform experienței și intereselor elevilor din ciclul gimnazial. Examenele PET și PET for Schools se desfășoară identic și testează același nivel al cunoștințelor de limba engleză. Examinarile Cambridge în limba engleză PET și PET for Schools presupun participarea candidaților la următoarele trei probe:
Reading & Writing (citire și compunere);
Listening (ascultare);
Speaking (proba orală).
În urma examinării Cambridge English: Preliminary, candidații primesc un certificat cu recunoaștere internațională, care atestă nivelului cunoștințelor acumulate.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea