O idee bună, dar greu de pus în practică. Mihai Tudor, consilier județean: „Vom avea discuții pentru ca partidele din opoziție să meargă pe liste comune”

Partidul pentru Argeș și Muscel vrea ca, în 2020, partidele de opoziție să se alieze și să candideze pe liste comune la alegerile locale. Este o idee bună, dar cum niciodată în politică „unu plus unu nu fac doi”, totul va fi greu de pus în practică. Mihai Tudor susține că aceasta inițiativă este singura șansă pentru ca Primăria Pitești și Consiliul Județean Argeș să fie condus de un partid de dreapta.
„Vom avea discuții pentru că partidele din opoziție să meargă pe liste comune. Altfel nu avem cum să batem PSD-ul. Este absolut necesar ca toți liderii să înțeleagă că PSD va veni cu o guvernare care să îi slăbească” a spus Mihai Tudor.

PAM - negocieri cu partidele din opoziție

Propunerea de a merge pe liste comune în 2020 se poate datora și faptului că partidul condus de Mircea Andrei nu a reușit să strângă o resursă umană necesară unei campanii. Spre exemplu, Mihai Tudor, primvicepreședintele PAM, a anunțat că va începe o serie de negocieri cu partidele din opoziție alegerile europarlamentare. „Fiind un partid regional, PAM nu va participa la alegerile europarlamentare. Vom purta negocieri cu alte partide pentru a vedea pe cine vom susține” a mai spus Mihai Tudor. M.M.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea