Andrei Gerea se vrea în Parlamentul European

Deputatul de Argeș Andrei Gerea este pe un loc bun pe listele ALDE pentru Parlamentul European. Democrat liberalul a fost propulsat pe locul șase al listei pentru alegerile europarlamentare din luna mai. În schimb, Robert Tudorache, reprezentantul organizației din Argeș pe listă, a prins doar locul 22, deci neeligibil.

ALDE Argeș cotat la 17%

Deși în unele sondaje ALDE Argeș este creditată cu 17%, Simona Brătulescu, președintele filialei argeșene, susține că un procent de 15% este unul realist pentru Argeș, la alegerile europarlamentare. Simona Brătulescu a luat în calcul, pe de o parte, faptul că PSD a stat mereu bine în acest județ și, pe de altă parte, un USR în creștere la nivel național. Liderul ALDE Argeș își dorește să participe pe liste proprii la alegeri, nu alături de PSD, argumentând că ambele partide și-ar maximiza astfel șansele.
”Obiectivul filialei ALDE Argeș este obținerea la alegerile europarlamentare a unui scor de minimum 15%. Credem că este un procent realist, care ține cont de realitățile din județ. Avem, pe de o parte, un PSD care s-a dovedit a fi mereu un partid care stă bine la capitolul organizare și un USR care, cel puțin în sondaje, este creditat a fi în creștere. La acest moment, suntem în plin proces de strângere a semnăturilor pentru susținerea listei de candidați pentru Parlamentul European. Filialei noastre i-a revenit strângerea a 30.000 de semnături. Mi-aș dori ca alegerile să aibă loc pe liste diferite, nu comune - ALDE și PSD - pentru că, în politică, 1+1 nu face niciodată 2”, a declarat Simona Brătulescu.
M.M.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea