A început „Luna de Teatru” la Mioveni! Pe 10 martie - „Cina de adio”

# În fiecare duminică din luna martie, locuitorii din Mioveni sunt invitați la piese de teatru
Duminică, 3 martie, a debutat cea de-a VI-a ediție a evenimentului „Luna de Teatru”. La Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia” Mioveni s-a desfășurat piesa „Cum se face” în regia lui Octavian Strunilă. Piesa a fost un adevărat succes printre iubitorii de teatru din Mioveni. Din distribuție au făcut parte: Delia Ioana Nortea, Doina Teodoru, Octavian Strunilă, Alexandru Conovaru, Paul Ipate.
În perioada următoare sunt organizate alte spectacole de teatru, care poartă amprenta unor renumiți regizori. În perioada următoare pe scenă vor evolua actori precum: Claudiu Bleonț, Horațiu Mălăele, Gheorghe Ifrim, Ecaterina Ladin, Vlad Zamfirescu, Mihai Călin, Șerban Pavlu, Leonid Doni, Alina Chivulescu și alți actori cunoscuți din teatru sau televiziune.
Pe 10 martie se va desfășura, tot la Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia” Mioveni, piesa „Cina de adio”, în regia lui Răzvan Săvescu. Din distribuție: Ecaterina Ladin, Mihai Călin, Gheorghe Ifrim. Preț bilet: 40 lei.
Pe 17 martie 2019 – Piesa „Sunt un orb”, în regia și interpretarea lui Horațiu Mălăele. Preț: 40 lei.
Pe 24 martie 2019 – Piesa „Artă”, în regia lui Cristi Juncu. Din distribuție: Vlad Zamfirescu, Șerban Pavlu, Gheorghe Ifrim. Preț bilet: 40 lei
Respectiv, pe 31 martie 2019 – Piesa „Prenumele”, în regia lui Răzvan Săvescu. Din distrinuție: Mihai Călin, Claudiu Bleonț, Leonid Doni, Ecaterina Ladin, Alina Chivulescu. Preț bilet: 30 lei.

Pe 15 martie, spectacol interactiv pentru copii

Trebuie precizat că vineri, 15 martie, va avea loc un spectacol interactiv pentru copii, susținut în două reprezentații, de la orele 10.00 și 11.00, tot în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia” Mioveni.
Biletele și abonamentele se găsesc, în limita locurilor disponibile, atât la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, cât și la Centrul Cultural Mioveni , de Luni până Joi, în intervalul orar 8.00-16.00, iar Vineri între orele 8.00 – 14.00.
Evenimentul este organizat de Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni.
Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0348/445.856.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea