”Să învățăm pentru viitor!” Meditații gratuite pentru micuți organizate la Parohia Turculești

Preotul Cosmin Bologea, din parohia Turculești (Călinești), nu este la prima inițiativă interesantă. Menționăm doar desele incursiuni prin localitate pentru distribuirea ajutoarelor pe care le primește de la credincioși dar și implicarea, anul trecut, în ridicarea, de la zero, a unei locuințe pentru un sătean rămas pe drumuri. Astăzi, însă, este vorba de inițierea unui program destul de elaborat, program ce implică, în fiecare sâmbătă, meditații gratuite pentru micuți. Matematică și română, deocamdată, iar în viitorul apropiat, și engleză. Plus activități didactice recreative.
Părintele slujitor Bologea Cosmin, împreună cu voluntarii implicați în acest proiect, oferă gratuit meditații, după care, cei prezenți, primesc daruri. Copiii au timp și să se joace, primesc dulciuri și participă și la numeroase ateliere de creație așa încât activitatea de învățare este asimilată cu drag. Este vorba despre proiectul ”Să învățăm pentru viitor”.
Pr. Cosmin Bologea: ”Avem, în fiecare sâmbătă, între 15 și 20 de copii prezenți. Ca vârste, acestea variază, copiii sunt între clasele a III-a și a VIII-a. Suntem ajutați de două inimi de aur, cadrele didactice Teodora Stoica și Mihaela Bucuroiu. Din martie, echipa didactică se va mări și cu o doamnă profesoară de engleză”.
Felicitări!S.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea