Podul peste barajul din Prundu, proaspăt reabilitat, arată… demolat!

Podul peste barajul Prundu, o lungă perioadă din cursul anului trecut a fost supus unor lucrări de reabilitare. La sfârșitul lui 2018 a fost redeschis circulaţiei rutiere. Astfel, pentru a evita aglomeraţia şi blocajele de la Podul Viilor, şoferii pot opta, din nou, pentru strada Sticlelor, cunoscută drept varianta Ştefăneşti, care face legătura între DN7 şi Piteşti pe această rută.

În valoare de 1.750.000 lei, lucrările demarate au fost cuprinse într-unul dintre proiectele derulate de Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea şi au avut termen de finalizare 22 decembrie 2018. Pentru prima dată de la construirea barajului au fost executate lucrări majore de readucere a obiectivului la parametrii proiectaţi. Consolidarea a vizat realizarea unei noi suprastructuri, execuţia unei plăci de suprabetonare şi o hidroizolaţie pe întreaga suprafaţă a platformei podului, dar şi lucrări la infrastructura construcţiei.
Frumoasa investiție, însă, la numai câteva luni de la redeschidere, arată ca după… război. Asfaltul s-a umplut de gropi, spre disperarea (constant) a șoferilor, care intuiesc faptul că, un drum proaspăt reparat, va mai fi reparat după ani buni…
L.S.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea