Șoferii mașinilor expuse la vânzare în locuri neamenajate, la Târgul Săptămânal, amendați

# Primăria Bradu dorește achiziționarea unei autospeciale pentru ridicarea mașinilor parcate ilegal
La finele lunii ianuarie, Poliția Locală Bradu a procedat la identificarea mai multor proprietari care și-au expus spre vânzare autovehiculele pe domeniul public al comunei Bradu, mai precis în zona Târgului Săptămânal, în locuri care nu sunt special amenajate în acest scop. Întrucât au fost depistate și autovehicule care figurează înscrise în bazele de date ale altor județe, prezumând faptul că au fost
Încredințate unor persoane din județul nostru spre a fi comercializate, s-a recurs la înaintarea de adrese către acestea, pentru a ne comunica, dacă este cazul, datele de identificare ale proprietarilor de drept, în vederea sancționării contravenționale (Realitatea Bradului).
Acțiunile de acest gen vor continua. Conform HCL Bradu nr.107/2018, proprietarilor de autovehicule care-și expun mașinile spre vânzare în zona Târgului Săptămânal ori în alte locuri decât cele special amenajate sunt pasibili de amendă de la 1000 lei la 1500 lei, cu posibilitatea achitării a jumătate din minim în 15 zile de la comunicarea procesului-verbal de constatare și sancționare a contravenției.

Se dorește achiziționarea unei autospeciale pentru ridicarea mașinilor parcate ilegal

Administrația comunei are în plan achiziționarea unei autospeciale pentru ridicarea și transportul autoturismelor parcate neregulamentar.  În acest sens, se va amenaja și un parc, în spatele Sălii de sport din Bradu, unde vor staiona mașinile ridicate, până la recuperarea lor de către proprietari.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea