Gheorghe Dinescu, președintele PNȚCD Argeș, jigniri pe Facebook: „Bă, avortule, aratăți mecla aia urâtă și descompusă!”

Scandal pe rețeaua de socializare Facebook! Protagonistul a fost chiar președintele țărăniștilor argeșeni, Gheorghe Dinescu. Fostul consilier local piteștean s-a luat la ceartă, pe Facebook, cu un… necunoscut. Totul a plecat după ce Dinescu a oferit un comentariu la o postare a consilierului județean, Mihai Tudor! Nu a primit răspuns de la acesta, în schimb a fost jignit de o altă persoană. Dinescu a picat în plasa întinsă și s-a făcut, din nou, de râs. A ieșit o discuție cu un limbaj vulgar, nedemn de o persoană care ar conduce o organizație județeană a unui partid politic istoric.

Dinescu: „Bă, securistule, arată-te sa vadă lumea cine ești”

Mihai Tudor, prim vicepreședintele Partidului pentru Argeș și Muscel, a menționat, pe o rețea de socializare, câteva atacuri la adresa PSD și a lui Liviu Dragnea. Postarea a generat mai multe comentarii, printre ele regăsindu-se și cele ale președintelui PNȚCD. Gheorghe Dinescu, unul dintre politicienii activi ai Argeșului… pe Facebook, a precizat: „Ai înviat, Mișule, sau te-au reactivat?” Nu a primit niciun răspuns de la Mihai Tudor, în schimb s-a ales cu replica unui postac, persoană suspectă a avea cont fals de Facebook:
„Băi, țărănist prost și vopsit, de asta s-a ales praful de voi în Argeș, leagănul țărănismului unde s-a născut fondatorul partidului țărănesc, dar fac pariu că nu știai lucrul acesta, ospătare!”.
Fostul consilier local a reacționat imediat și l-a făcut pe necunoscut… cu ou și cu oțet. „Bă, avortule, aratăți mecla aia urâtă și descompusă! Bă, securistule, arată-te sa vadă lumea cine ești. Ești foarte prost! Bă, boule!”, a menționat Dinescu.
Alex Vlaicu

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea