Primărița din Ștefănești, solidară cu greviștii #șîeu

# Ioana Jenica Dumitru: „Și noi ne confruntăm cu o situație gravă. Consiliul Local nu votează lucrările pentru dezvoltarea localității”
Primarul orașului Ștefănești, doamna Ioana Jenica Dumitru, s-a alăturat protestului ”#șieu”, lansat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, care a construit din banii săi primul metru de autostrada din Moldova.

Astfel vineri, 15 martie, în intervalul 12.45-13.00, angajații Primăriei Ștefănești și-au oprit activitatea. La nivel național, activitatea în instituțiile care au decis să se alăture omului de afaceri din Moldova a fost oprită timp de 15 minute la ora 15.00, decalarea protestului de la Ștefănești fiind cauzată de programul instituției care este vineri până la ora 14.00. Edilul Ioana Jenica Dumitru a decis să se alăture acestei forme inedite de protest ca urmare a faptului că lipsa autostrăzilor din România este unul dintre motivele majore ale subdezvoltării României. Alături de edilul localității au fost și angajații Primăriei.

,,Și Primăria Ștefănești susține Construcția Autostrăzii Pitești-Sibiu. Am decis să mă alătur celorlalți edili din țară, precum și organizațiilor civice la protestul #șieu deoarece de multă vreme nu s-a făcut nimic în România în privința construirii de autostrăzi, iar țară suferă...  Nu știu dacă și ceilalți primari din județ sunt solidari cu noi, dar Primăria Ștefănești susține acest demers. Infrastructura este zero, nu există autostrăzi, nu există străzi. Aceeași problemă o avem și noi la Ștefănești. Și noi ne confruntăm cu o situație gravă aici, unde Consiliul Local nu votează infrastructura și lucrările pentru dezvoltarea localității”, a susținut primarul Jenica Dumitru. Primarul localității Ștefănești a mai susținut că la nivelul judetului Arges situatia este foarte gravă, autostrada Pitești-Sibiu fiind de maximă necesitate atât pentru mediul de afaceri, cât și pentru cetățeni.

Viceliderul Sindicatului Autoturisme Dacia: „În lumea capitalistă, fără protest nu existăm”

La Ștefănești, la protest, a fost prezent și viceliderul Sindicatului Autoturisme Dacia, Ion Iordache.
”Autostrada va crea industrie în jurul nostru. Muntenia, Ploiești, București, Pitești, Craiova poate să nu mai existe din punct de vedere industrial fără această autostradă. De aceea sunt lângă dumneavoastră și vă susțin acest demers. Mi-ați făcut o mare cinste că m-ați invitat. În lumea capitalistă, fără protest nu existăm”, a susținut viceliderul SAD, Ion Iordache.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea