Ștefan Benonie, primar Aninoasa: „Unul dintre obiectivele noastre este alimentarea cu gaze a localității”

# Președintele CJ Argeș l-a felicitat pe edil pentru lucrările realizate în comună

Săptămâna trecută, conducerea Consiliului județean a ajuns și în Aninoasa pentru a verifica stadiul lucrărilor din localitate. CJ Argeș a investit, prin cofinanțare, în lucrările de reabilitare și modernizare a unităților de învățământ din Broșteni, Slănic, Aninoasa. Clădirile au fost reabilitate, s-au construit garduri noi, au fost montate paratrăsnete, au fost forate fântâni și montate hidrofoare pentru asigurarea apei potabile. Astfel, în acest moment, toate școlile din Aninoasa au grupurile sanitare în interior. De asemenea, a fost modernizat, prin asfaltare, terenul de sport al Școlii Gimnaziale Broșteni. În satele Aninoasa și Valea Siliștii, s-a finanțat reabilitarea sistemului de apă potabilă, iar în satul Slănic realizarea instalațiilor de captare, tratare și distribuție a apei potabile. Tot în satul Slănic, s-au făcut reparații și consolidări la podul din zona Olteni, cu sprijinul Consiliului Județean.

Lucrări de consolidare la Mănăstirea Aninoasa

Prin programul guvernamental PNDL II, în comuna Aninoasa se va realiza un pod peste râul Slănic, în punctul vad Broșteni, investiție aflată în execuție. Prin fonduri europene, se execută în prezent lucrări de consolidare a Mănăstirii Aninoasa, un edificiu de referință al județului. 
“Și în comuna Aninoasa am vizitat investițiile pe care le-am avut ca și priorități în 2016, atât noi, Consiliu Județean, cât și Consiliul Local și domnul primar Ștefan Benonie. În majoritate ele sunt finalizate și aici mă refer la școli, unde am văzut grupurile sanitare, dar și after – school-ul. De asemenea, am văzut stația de epurare și de pompare a apei din satul Slănic, podurile și. bineînțeles. am vizitat Mănăstirea Aninoasa, unde sunt în desfășurare ample lucrări de consolidare pe fonduri europene. Vreau să-l felicit pe domnul primar care, împreună cu Consiliul Local Aninoasa, și-a făcut treaba și a înțeles care sunt prioritățile.” – președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu.
“Țin să mulțumesc conducerii Consiliului Județean Argeș pentru tot sprijinul oferit la realizarea acestor proiecte, investițiile în rețelele de alimentare cu apă, poduri, unități școlare. Îmi doresc ca în cel mai scurt timp să încheiem și investiția privind alimentarea cu apă în satul Slănic și să începem alimentarea cu gaze a localității” - Ștefan Benonie, primar comuna Aninoasa.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea