Apă Canal 2000 SA Piteşti a premiat câștigătorii concursului de fotografie „Apă pentru toţi”

# Între 25-27 martie - „Ziua  Porţilor Deschise” la Uzina de apă Budeasa şi Staţia de epurare Piteşti 
Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, sărbătorită în întreaga lume pe 22 martie, societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti a organizat două acţiuni, după cum urmează:
1. concursul de fotografie „Apă pentru toţi“, la care au participat 463 de elevi de la 50 unităţi de învăţământ din municipiul Piteşti şi alte 23 localităţi argeşene;
2.  Zilele Porţilor Deschise - în perioada  25 - 27 martie 2019 grupuri de elevi şi cadre didactice vor vizita Uzina de Apă Budeasa şi staţiile de epurare din Piteşti şi Topoloveni.
Concursul de fotografie „Apă pentru toţi“ a fost organizat de societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti în cadrul Programului Educaţional Piky, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş şi Muzeul Judeţean Argeş. Concursul este la a III-a ediţie, precedenta ediţie desfăşurându-se în anul 2016. La concurs au participat elevi din judeţul Argeş, din clasele I-XII. Concursul a fost organizat pe cicluri de învăţământ: primar, gimnazial şi liceal. În cadrul acestui eveniment, desfășurat la Muzeul Județean Argeș, directorul general al societății, Mihail Marinescu, a premiat elevii câștigători ai concursului de fotografie "Apă pentru toți".
Elevii au participat la concurs cu o singură fotografie/elev, însoţită de o scurtă descriere a acesteia. Fotografiile au fost depuse în cadrul unităţilor de învăţământ, care au selecţionat maximum 25 de fotografii pe ciclu de învăţământ pentru a fi înscrise în concurs.
Juriul care a evaluat fotografiile şi a desemnat elevii câştigători a fost compus din următoarele persoane: Iordache Liliana - Inspectoratul Şcolar al Judeţului Argeş, inspector şcolar arte; Stancu Daniela - Muzeul Judeţean Argeş; Rolea Roxana - Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş; Tănase Georgiana - SC Apă Canal 2000 SA Piteşti; Moaghen Simona - SC Apă Canal 2000 SA Piteşti.Criteriile de jurizare au fost: respectarea tematicii şi a condiţiilor prevăzute în regulamentul concursului, claritatea imaginii, creativitatea şi originalitatea, titlul şi descrierea fotografiei.
La eveniment au luat parte și Laurentiu Zidaru - viceprimarul municipiului Pitesti, Adrian Dumitru Bughiu - suprefectul judetului Arges, deputatul Nicolae Georgescu și Cornel Popescu - directorul Muzeului Judetean Argeș.

Lista câştigătorilor concursului de fotografie „Apă pentru toţi“

De asemenea, alți 54 de elevi argeșeni au primit premii speciale din partea juriului Concursului de fotografie „Apă pentru toţi“.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea