Au fost evacuate de pe domeniul public primele mașini abandonate. Primăria Pitești anunță că urmează și altele

Primăria Pitești ia măsuri în privinţa maşinilor abandonate pe domeniul public. Miercuri, 27 martie, a avut loc o primă acțiune de ridicare a acestor autovehicule.
Administrația Domeniului Public Pitești, împreună cu Poliția Locală Pitești, a desfășurat o acțiune de ridicare de pe domeniul public a două autoturisme abandonate.  Mașinile au fost duse în parcul auto de la Târgul Săptămânal. În 2019 au existat, în evidența Poliției Locale Pitești, 97 de mașini abandonate pe raza municipiului. În urma somațiilor făcute de municipalitate, 70 de autoturisme au fost ridicate de proprietari de pe domeniul public. Alte 9 autoturisme au fost aduse într-o stare corespunzătoare, intrându-se în legalitate. Sunt și cazuri de mașini abandonate care încă nu pot fi ridicate de pe domeniul public (8 autovehicule), deoarece se află sub sechestru, fac parte dintr-un proces sau proprietarii sunt decedați. Politistii locali recomandă proprietarilor vehiculelor abandonate de cel putin un an, pe domeniul public al municipiului, să ia măsuri urgente în privinta ridicării lor. Proprietarii riscă amenzi de până la 2.000 de lei.

Apostoliceanu: „Sunt multe locuri de parcare ocupate de astfel de focare de infecție”

Viceprimarul cu atribuții de primar al Piteștiului, Sorin Apostoliceanu, face apel la piteșteni să comunice astfel de cazuri. “Sunt multe locuri de parcare ocupate de astfel de focare de infecție și fac un apel către voi să ne anunțați dacă întâlniți situații similare. Nu vrem să mai admitem astfel de fapte! Vom continua demersurile în acest sens”, a transmis Sorin Apostoliceanu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea