Primărița din Ștefănești, mai ”bărbată” ca mulți colegi

# Ioana Dumitru: ”Vom continua salubrizarea orașului în paralel cu aplicarea de AMENZI!”

Deși femeie după toate canoanele, iată că primărița din Ștefănești demonstrează, încă o dată, că este… bărbată! Spre deosebire de majoritatea primarilor în funcție, care nu o fac pentru a nu-și pierde din votanți, edilul șef din Ștefănești a început să dea amenzi… pentru gunoi!
Ioana Jenica Dumitru: ”PRIMĂRIA ȘTEFĂNEȘTI A AMENDAT ZECI DE CETĂȚENI PENTRU GUNOAIE! Cetățenii iresponsabili aruncă gunoaiele peste tot, numai la pubele sau la tomberoane nu! Cea mai gravă situație este pe câmp și pe cursurile de apă, care sunt pline de resturi menajere, moloz, cărămizi sparte, haine, paturi și saltele uzate. Pe lângă controalele și acțiunile permanente, am început să dăm amenzi la cetățenii certați cu bunul simț. De asemenea, am demarat împreună cu angajații ADP și cu beneficiarii de ajutor social, acțiunea de salubrizare în Valea Mare. Ieri (25 martie, nota redacției) a fost efectuată acțiunea de decolmatare și salubrizare în zona podului de lângă biserică, fiind sprijiniți și de Compania Apele Române. Tot în cursul zilei de ieri a continuat acțiunea de salubrizare a unei rampe,pe care, timp de peste 20 de ani, localnicii au folosit-o ca groapă de gunoi. Vom avea un oraș curat numai când vom înțelege să nu mai aruncăm gunoiul pe câmp, pe stradă, în pădure sau pe terenul vecinului. Vom continua salubrizarea orașului în paralel cu aplicarea de AMENZI!”
Primărița a continuat, într-o postare ulterioară: ”În ultimele două săptamâni au fost amendați un număr mare de cetățeni din Streaua, care au aruncat gunoaie pe marginea pârâului și care nu s-au conformat să le strângă...De asemenea, a fost schimbat tubul prin care trece apa pluvială și care este poziționat subtransversal. În vederea împiedicării localnicilor să mai arunce gunoaie, locul va fi închis cu gard. De asemenea, a fost salubrizată zona și în punctul «Șipot», unde în cel mai scurt timp va fi amenajat un loc de joacă pentru copii”.
A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea