După o pauză de 9 ani, s-a dat startul înscrierilor în Raliul Argeșului Catena - Powered by Peugeot

Sezonul 2019 al Campionatului Național de Raliuri ”Dunlop” este deschis de Raliul Argeșului Catena - Powered by Peugeot, competiție care revine în calendar după o pauză de 9 ani. Desfășurat în perioada 2-4 mai pe drumurile de asfalt din județul Argeș, inclusiv pe partea sudică a Transfăgărășanului, raliul propune un traseu de concurs interesant, diversificat, cu secțiuni înguste și înșelătoare, dar și cu porțiuni rapide sau tehnice.
Evenimentul își propune să fie o adevărată experiență pentru concurenți și fani, iar în timp să devină un etalon din punct de vedere organizatoric și unul dintre raliurile de marca din România. Cu 18 ediții în trecut, Raliul Argeșului Catena - Powered by Peugeot a avut parte de 12 învingători distincți, cel mai prolific pilot de pe probele argesene, Constantin Aur, urmând a se află la start și în 2019.
Cum până la startul în Raliul Argeșului Catena - Powered by Peugeot mai este aproximativ o lună, documentele oficiale ale raliului au fost publicate marți pe website-ul competiției (www.raliulargesului.ro), traseul de concurs și programul fiind dezvăluit de către organizatori. Momentul a coincis cu startul înscrierilor pentru campionatele pentru care contează raliul: Campionatul Național de Raliuri Dunlop (CNRD), Campionatul Național de Raliuri pentru Vehicule Istorice Dunlop (CNRVID) și Campionatul Național Rally 2 Dunlop (CNR2D).
Pe lângă surprizele și noutățile noului sezon, probele speciale vor fi, cu siguranță, unul dintre motivele pentru care fanii se vor află de-a lungul weekend-ului pe marginea drumurilor de asfalt pentru a-și susține favoriții. Având în vedere pasiunea argesenilor pentru motorsport, organizatorii se așteaptă la un număr mare de spectatori pe probele speciale, aceștia fiind sfătuiți să respecte indicațiile oficialilor și organizatorilor pentru o bună desfășurare a evenimentului.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea