ONG-ul care luptă împotriva braconajului piscicol: „Nu noi suntem plătiți de AJVPS să stăm noaptea pe apă să căutăm plase”

Asociația Națională de Combatere a Braconajului și Poluării Filiala Argeș (ANCBP) este un ONG care luptă împotriva braconajului piscicol din județ. După cum singuri precizează: „Nu noi suntem plătiți de AJVPS să stăm noaptea pe apă să căutăm plase”. Dar ei sunt cei care luptă împotriva acelor oameni care încalcă legea. Iar imaginile și videoclipurile postate pe pagina de Facebook demonstrează că se face treabă bună, chiar și voluntar.
În aprilie, ANCBP a desfășurat mai multe acțiuni pe Barajul Budeasa, alături de echipaje de la Secția de Poliție Rurală Bascov. „Ca și în alte zile, așa cum v-am obisnuit,  aseară (n.r. 3 aprilie) s-au scos în jur de 1.000 m de plasă. Nu noi trebuie să facem asta! Nu noi suntem plătiți de AJVPS să stăm noaptea pe apă să căutam plase”, susțin reprezentanții ONG-ului. Ca să nu existe alte comentarii din partea argeșenilor, membrii ANCBP ard plasele monofilament descoperite în apă, întreg procedeul fiind filmat și postat pe pagina lor de Facebook.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea