Consiliul Județean Argeș susține dezvoltarea satului argeșean - Slobozia 2019

Conducerea Consiliului Județean Argeș a continuat seria vizitelor în teritoriu pentru a verifica stadiul implementării proiectelor. Astfel, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, vicepreședintele Ion Mînzînă și administratorul județului, Maria Dinu, au efectuat o vizită în comuna Slobozia.
Aici, Consiliul Județean Argeș a investit în infrastructura școlară, alocând bani pentru reabilitarea și modernizarea școlilor din comuna Slobozia, astfel:
- Reamenjare și modernizare Grădinița Nr. 2

- Renovare, reabilitare termosistem și amenajare grup sanitar la Școala Gimnazială "Constantin Brâncoveanu", clasele V-VIII
- Reabilitare, anvelopare, amenajare grup sanitar interior la Școala Generală "C. Brâncoveanu", clasele I-IV
- Lucrări de întreținere și amenajare grup sanitar interior Școala Generală Nr. 2, clasele I-IV
- Anvelopare și amenajare grup sanitar la Școala nr.1 - centru din comuna Slobozia
Consiliul Județean Argeș a investit în infrastructura sanitară, alocând bani pentru reabilitarea dispensarului din comuna Slobozia. De Semenea, a investit în infrastructura rutieră. Din bugetul județean, a fost cofinanțat proiectul privind asfaltarea DC 330 din comuna Slobozia. Prin programul guvernamental PNDL II, în comuna Slobozia sunt în derulare investiții care vizează suplimentarea sursei și capacității de înmagazinare apă potabilă și realizarea sistemului de canalizare.
“Și la Slobozia am văzut obiectivele care au beneficiat de cofinanțarea Consiliului Județean Argeș, dar și pe cele aflate în derulare prin PNDL II. Așa cum îl știm toți pe domnul primar Petre Funie, alături de Consiliul Local a făcut ceea ce trebuie pentru această comunitate mare, ce are peste 5.000 de locuitori. Este vorba de dispensar, unde acum sunt condiții excepționale. Pe lângă medicii de familie, aici sunt și doi medici stomatologi, un lucru mai rar întâlnit în mediul rural. Am trecut în revistă canalizarea, cele trei puțuri de mare adâncime prin construcția cărora toată comuna va beneficia de apă, dar și drumul comunal DC 330. S-a investit foarte mult și în infrastructura școlară, școlile și grădinițele fiind reabilitate și modernizate” – președinte CJ Argeș, Dan Manu .
“Oferta electorală pe care noi ne-am asumat-o în 2016 este realizată în proporție de 85%. Am reabilitat și modernizat patru școli și patru grădinițe. Mai avem de reabilitat anul acesta o grădiniță, pe care o finalizăm până în toamnă. Am ajuns ca cei 670 de elevi să învețe în condiții excelente. Și dispensarul comunal s-a făcut la standarde deosebite. Am și asfaltat și cu ajutorul Consiliului Județean Argeș. Anul acesta mai avem de asfaltat DC 703 F, strada Ion Creangă, unde am finalizat extinderea rețelei de canalizare, și de modernizat centrul civic. Încă o dată vă mulțumesc dumneavoastră și Consiliului Județean Argeș pentru susținere. Din 2016 și până în prezent s-au făcut cele mai multe investiții din istoria acestei comune” – primar Petre Funie.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea