Prichindeii de la grădinița „Aripi Deschise”, în vizită la Poliția Locală Pitești

Săptămâna trecută, în cadrul programului „școala altfel”, circa 70 de micuți de la Grădinița „Aripi Deschise” din Pitești au fost oaspeții Poliției Locale. Prichindeii au luat cu asalt sediul instituției. A fost veselie mare la Poliția Locală Pitești! 70 de copii au participat la o întâlnire cu polițiștii locali. Cei mici au aflat detalii despre acţiunile pe care polițiștii le desfăşoară zi de zi pe teren. Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești și colegii săi le-au explicatmicuților regulile de circulaţie rutieră şi cum trebuie să traverseze strada în siguranţă. N-au lipsit întrebările şi curiozităţile copiilor. Prichindeii au fost răsplătiți cu bomboane.

A urmat și un moment distractiv: joaca cu mașinile. Polițiștii locali le-au prezentat celor mici maşinile de poliţie cu mijloacele de semnalizare acustică şi vizuală de care copiii au fost impresionaţi.
„A fost o activitate foarte importantă, o adevărată piatra de temelie pentru micuți. Aceasta activitate o desfășurăm de peste 10 ani în școlile din Pitesti. De această dată au fost ei cei care ne-au vizitat pe noi. O să mai desfășurăm astfel de acțiuni”, a precizat Bogdan Aristănțoiu.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea