Rectorul Universității din Pitești, în Ucraina prin programul Erasmus+

La Universitatea din Pitești relațiile internationale decurg din ce în ce mai bine. În această perioadă, în curtea UPIT sunt persoane din întreaga lume. De asemenea sunt în derulare mai multe mobilități prin programul Erasmus+.
„Avem curtea plină de egipteni, iranieni, marocani, asiatici, albanezi. Acum e o tripartită de albanezi, armeni și egipteni care umblă prin curtea Universității. Sunt 23 de profesori. Sunt veniți prin programul Uniunii Europene Erasmus+, care finanțează mobilități academice pentru țări terțe Uniunii. Am avut și noi delegații în Azerbaijan, Armenia, Kazakhstan”, ne-a precizat rectorul Dumitru Chirleșan. 
Recent și acesta a fost prin programul Erasmus+ în Ucraina. „Și eu am fost în Ucraina, săptămâna trecută. E un popor cald și creștin, ca noi. Dar sunt în urmă cu vreo 20-30 de ani față de noi. Dacă vă mai aud vorbind de drumuri proaste vă trimit să mergeți până la Uzhhorod și să veniți înapoi și mai vedem ce impresii aveți”, a precizat rectorul Universității din Pitești.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea