Spălătorie auto din Pitești depistată cu branşament ilegal la apă! Patronul s-a ales cu dosar penal

# Apă Canal 2000 SA continuă acțiunile pentru consumul fraudulos de apă

Reprezentanții Apă Canal 2000 SA au descoperit, pe 12 aprilie, o spălătorie auto care funcționa cu un branșament clandestin (bypass înainte de contorul de branșament), prin care se frauda consumul de apă.
A fost întocmit un proces verbal de constatare şi potrivit legislaţiei s-a estimat consumul pe ultimele 6 luni. Reprezentanții spălătoriei auto au fost obligați la plata a 10.000 de lei pentru apa consumată prin branşamentul clandestin.
Agentul economic a fost identificat în urma analizei consumului de apă raportat la obiectul activității desfășurate. Spălătoria a intrat într-un program de monitorizare zilnică a consumului, cu ajutorul terminalelor mobile de citire. Concluziile  au fost că acolo există un consum fraudulos de apă.
Pe 12 aprilie s-a procedat la verificarea conductei de alimentare cu apă cu echipamentul de inspecție video din dotarea societății. A fost identificat un bypass funcțional, executat la o distanță de 1,5 m față de căminul de branșament. La solicitarea societăţii Apă Canal, s-a prezentat la fața locului și un echipaj de poliție. S-a deschis un dosar pentru furt de apă.
„Atragem atentia si pe aceasta cale asupra riscurilor si sanctiunilor la care se expun utilizatorii serviciilor prestate de SC Apa Canal 2000 SA care vor fi depistati cu bransamente de apa necontorizate, si anume: plata retroactiva în sistem pausal a serviciilor prestate, amenda contraventionala si sesizarea organelor de urmarire penala pentru savarsirea infractiunii de furt de apa din sistemul public de distributie”, susțin reprezentanții Apă Canal 2000 SA.
Acțiunile vor continua și pentru alte locații pentru care la acest moment există suspiciunea de consum fraudulos de apă.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea