Primăria din Ștefănești curăță cursurile de apă

Deși în conflict cu onor colerii de partid, primărița Ioana Jenica Dumitru, cu gândul la curățenia internă, s-a apucat să ecologizeze cursurile de apă. Astfel, două zile, săptămâna trecută, prin munca beneficiarilor de ajutor social, s-au adunat tone de gunoaie
Ioana Jenica Dumitru: A fost finalizată acțiunea de salubrizare a cursurilor de apă în Izvorani și Valea Mare, insistându-se în mod deosebit în zona podurilor, unde gunoaiele formaseră adevărate bariere și împiedicau curgerea apei. Beneficiarii de ajutor social au scos din apă două remorci de pet-uri, scaune, componente de autoturisme, pungi și chiar o bucată de prelată pentru tiruri. În Izvorani, au fost depistați mai mulți proprietari care deversează în pârâu materiale fecale, boască și apă reziduală de la baie și bucătărie. Aceștia vor primi amenzi usturătoare pentru poluarea apelor. Acțiunea va continua pe Ștefănești Sat și pe Șoseaua Națională. Fac apel încă o dată la dumneavoastră, cetățenii orașului Ștefănești, să facem împreună echipă și să păstrăm orașul curat! Copiii și nepoții noștri au dreptul să trăiască într-un oraș curat!

Acțiunea a continuat, a doua zi, în Ștefănești Sat

O remorcă de pungi, pet-uri, o saltea, celofane și resturi de la materialele de construcții au fost scos de pe cursurile de apă din Ștefănești Sat beneficiarii de ajutor social. Acest fapt dovedește că păstrarea curățeniei ține cont și  de cei 7 ani de acasă și de autoeducație! Iar la platformele de gunoi, aceeași situație. Tomberoanele erau pline cu iarbă și saci cu moloz, motiv pentru care sacii cu resturi menajere au fost puși de cetățeni pe platformă.
Ioana Jenica Dumitru: Fac din nou apel către dumeavoastră să păstrăm orașul curat. Degeaba facem curățenie dacă oamenii nu înțeleg că locul gunoaielor este la tomberon și nu pe malul apei, pe câmp sau pe șanț!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea