Memorandum pentru medicina tradițională chineză, la Mioveni

În perspectiva înființării la Mioveni a unui Centru de Diagnosticare și Tratament Complex de Medicină Tradițională Chineză, pe 8 mai, o echipă de specialiști din cadrul Spitalului de Medicină Tradițională al Municipiului Jinhua s-a aflat la Mioveni, în cadrul unei vizite oficiale. Echipa a fost formată din Shao Jianping - directorul general al spitalului, Kong Jiangming - directorul medical și Cheng Weizhen - directorul de îngrijiri. Aceștia au fost însoțiți de consilierul departamentului știință și tehnologie al Ambasadei Chinei în România, Zhang Jian și de Secretarul II al Ambasadei, Wan Cong.
Medicii chinezi si reprezentanții ambasadei au avut o serie de discuții cu conducerea Spitalului Orășenesc Mioveni și cu reprezentanții administrației locale, urmată de o vizită la spital, pentru a identifica spațiile și zona în care urmează să se realizeze acest centru medical, inedit pentru țara noastră.
Cele două părți au semnat și un Contract de Cooperare între Spitalul de Medicină Tradițională Chineză din Municipiul Jinhua – provincia Zhejiang, Spitalul Orășenesc Mioveni și administrația locală a orașului. În baza acestui document, urmează ca la Mioveni să se dezvolte un proiect de tratament, prevenire și îngrijire specifică medicinei tradiționale chineze de tipul acupuncturii și moxibustiei. Din partea chineză, proiectul de la Mioveni va fi condus de distinsul specialist Shi Xuemin (Academician al Academiei Chineze de Științe, Maestru în Medicina Chineză) care, alături de o echipă de specialiști și academicieni chinezi vor dezvolta secția de acupunctură.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea