Cercetător de la „Politehnica”, Doctor Honoris Causa al Universității din Pitești

Prof. univ. dr. ing. Constantin Vertan, de la Universitatea Politehnică București, a primit, pe 10 mai, titlul Doctor Honoris Causa al Universității din Pitești (UPIT), în semn de profundă apreciere pentru excelenţa dovedită în activitatea sa. Contantin Vertan este o personalitate recunoscută a vieții universitare și științifice internaționale. Este profesor universitar la Departamentul de Electronică Aplicată şi Ingineria Informaţiei, Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, Universitatea Politehnică Bucureşti. De asemenea, este și conducător de doctorat la Şcoala Doctorală de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologii Informaţionale a aceleiași universități.
Acesta a desfășurat o susținută activitate: a predat cursuri, a condus proiecte de diplomă şi de disertaţie și a coordonat programul de studii de masterat intitulat “Tehnici Avansate de Imagistică Digitală”.
Director al Centrului de cercetare „Laboratorul de Analiză şi Prelucrarea Imaginilor”, al Universității Politehnica Bucureşti, Constantin Vertan a realizat în premieră, începând cu 2007, peste 20 de lucrări de cercetare naționale și internaționale în domeniul prelucrării imaginilor, pentru care a obținut 19 brevete internaționale.
O bună parte a preocupărilor sale a fost prezentată în publicații de specialitate. Peste 170 de lucrări, între care 12 monografii, au fost publicate la edituri de prestigiu și în reviste de specialitate din ţară şi străinătate.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea