Gimnastele din Bradu au smuls ropote de aplauze la Viena

În cea de-a doua parte a lunii trecute, lotul de gimnastică al CS Real Bradu a participat în capitala Austriei la „Vibe Viena“, cea mai puternică competiție de gen din lume.
A fost o experiență de neuitat nu doar pentru micile gimnaste, ci și pentru însoțitorii lor: coordonatorul lotului, Claudia Ionete, antrenorul, Daniel Ionescu, părinții care au ales să facă deplasarea pe cont propriu pentru a-și susține copiii.
Competiția s-a desfășurat la Teatrul „Akzent“ din Viena, unde fetele din Bradu au participat cu trei coregrafii de gimnastică și două coregrafii de dans.
Claudia Ionete, coordonatorul lotului: „Presiunea a fost enormă! A trebuit ca
fetele să execute toate cele cinci coregrafii într-un interval de doar 45 de minute. A fost extrem de greu… am făcut însă față!  Fetițele au fost remarcabile! Cu toate că au concurat cu cei mai buni sportivi, de la cele mai importante școli și academii de dans din lume…au fost îndelung aplaudate…” (Realitatea Bradului)
Componența lotului: Ionete Teodora, Dumitrache Alexandra, Danciu Ștefania, Marinac Delia, Zanfir Alexia, Voiculescu Ioana, Florică Alisa, Lăzărescu Lorena, Stan Larisa, Octavian Maria.
Daniel Ionescu, antrenorul lotului: ”Sunt mândru de fetițe, este o plăcere să lucrez cu ele. Sunt muncitoare și oricât de lung și greu ar fi antrenamentul, nu se vaită și fac față.  A fost o onoare să participăm la gala de la Palatul Coburg... Acum ne pregătim de o altă competiție internațională, la Timișoara, de unde sperăm să ne întoarcem cu premii importante. Mulțumim domnului primar pentru susținere, Consiliului Local și Clubului Sportiv Real Bradu.“

Dan Stroe, primar Bradu: ”Este remarcabilă performanța reușită de aceste fetițe, care au muncit mult să ajungă acolo. Pentru noi, cei de acasă, ele sunt niște câștigătoare!“

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea