Nunta de Aur și Nunta de Diamant, premiate de Primăria Pitești

În pragul unei duble sărbători, aniversarea a 631 de ani de la prima atestare documentară a Piteștiului, precum și cinstirea Sfinților Împărați Constantin și Elena, patronii spirituali ai municipiului Pitești, 28 de cupluri au fost premiate  pentru 60 de ani, respectiv 50 de ani de căsnicie neîntreruptă. În baza hotărârii Consiliului Local Pitești, primarul Municipiului Pitești, Cornel Constantin Ionică, a oferit veteranilor în ale căsniciei flori, diplome și premii în valoare de 600 de lei pentru fiecare pereche.
Emoția premianților a fost marcată de unicitatea momentului, aceștia exprimându-și aprecierea pentru gestul ce dovedește respectul administrației piteștene față de contribuția seniorilor la dezvoltarea comunității noastre, de-a lungul timpului.
Cu bucuria sufletelor încă tinere, cele 24 de cupluri care își celebrează Nunta de Aur, alături de 4 perechi ce își aniversează Nunta de Diamant, s-au bucurat de festivitate, au felicitat, la rândul lor, pe cei ce poartă numele sfinților protectori ai Piteștiului și au împărtășit amintiri și povești ale unor vremuri trecute, dar nu uitate.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea