Clotilde Armand, la Pitești: „Toți cei dezamăgiți să meargă la vot!”

Doi dintre candidații Alianței 2020 USR-PLUS la alegerile europarlamentare, Clotilde Armand și Ștefan Pălărie, au fost prezenți săptămâna trecută în Argeș.
Într-o conferință de presă, cei doi au vorbit despre importanța participării la alegerile din 26 mai, punând accent pe premisa: „contactul om la om contează cel mai mult”.

Clotilde Armand are peste 20 de ani de experiență ca manager executive în mari companii. Ca europarlamentar, se angajează să promoveze România ca țară în care cetățenii să fie în primul pluton European. „Într-o democrație, arma este votul… Momentul adevărului este la vot. Dacă suntem nemulțumiți trebuie să ne exprimăm la vot. Nu să așteptăm așa, să ne văităm și să nu facem nimic. Toți cei dezamăgiți să meargă la vot!”, a susținut aceasta.
Ștefan Pălărie dezvoltă de 13 ani programe de educație. A început în cadrul mai multor corporații, apoi a fondat Școala de Valori. „Sunt foarte mulți argeșeni care au votat „nimeni” ca alegere. O parte, poate au uitat de ziua votului, dar nu cred că au fost foarte mulți. Cei mai mulți au votat nimic. Suntem oameni ca și voi... Am ajuns aici pentru că am simțit, ceea ce au simțit și argeșeni, că nu se mai poate așa”, a precizat Pălărie.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea