Un proiect frumos pentru liceeni frumoși. Liceul Teoretic „Ion Mihalache” din Topoloveni a fost gazda proiectului „Dăruiește pentru Educație!”

Liceul Teoretic „Ion Mihalache”, din Topoloveni, a fost, timp de două sezoane, gazda proiectului „Dăruiește pentru Educație!”, un proiect destinat liceenilor din România.
Doamna Viorica Stoica a studiat, cu ceva vreme în urmă, la acest liceu, motiv pentru care a dorit să devină Dăruitor în proiect, pentru 3 clase de liceu. Și îi mulțumim din suflet pentru acest gest! Ce face un Dăruitor?

Un Dăruitor dăruiește câte o carte „Obiective și Obiceiuri” fiecărui licean implicat în proiect. Cărțile sunt însoțite de 3 cursuri de 50 de minute fiecare la interval de aproximativ o lună de zile.
# Scopul? Simplu!
Îi încurajăm pe liceeni să-și descopere PASIUNILE și să le pună în practică prin OBICEIURI care îi ajută să obțină     REZULTATE. Acesta este și sloganul proiectului: PASIUNE. ACȚIUNE. REZULTATE. Pentru că o PASIUNE fără ACȚIUNE este egală cu zero pentru că nu generează REZULTATE.
# Concret?
Primul curs a fost despre PASIUNE, despre cum poți să descoperi ce-ți place să faci în viață. Romeo Crețu, creatorul și coordonatorul proiectului, a discutat cu liceenii de ce este important să avem în permanență o PASIUNE care ne împlinește în fiecare zi.
Al doilea curs a fost despre ACȚIUNE, adică despre setarea de obiective și instalarea de obiceiuri care generează rezultate. Romeo le-a povestit liceenilor despre influența pe care o au obiectivele și obiceiurile asupra vieții noastre. Și i-a ajutat să-și stabilească un obicei pe care să-l instaleze în viețile lor pentru următoarele 4 săptămâni.
Și al treilea curs a fost despre REZULTATE. Am analizat împreună cum a fost procesul pentru liceeni, ce concluzii merită luate și folosite în viață și am celebrat rezultatele obținute.
Dacă, în primul sezon,  2017 – 2018, proiectul a ajuns la 700 de liceeni, în sezonul 2, 2018 – 2019, proiectul a ajuns la 2.500 de liceeni. Ținta pentru sezonul 3, 2019 – 2020, este ca proiectul să ajungă la 10.000 de liceeni, cu ajutorul Mentorilor special pregătiți pentru acest proiect.
Doamnele diriginte Mironela Zuluf, Maria Cătălina Ivașcu și Andreea Dobroiu, alături de doamna psiholog Valeria Iordănescu, au oferit suport pentru ca întregul proiect să se desfășoare în condiții excelente. Mulțumim din suflet pentru sprijin!
Creatorul și coordonatorul proiectului, Romeo Crețu, dezvoltator de oameni, a spus că mai vine prin Topoloveni, pentru că i-a plăcut foarte mult interacțiunea cu liceenii. De ce? Pentru că au o lumină frumoasă în ochi, specifică vârstei, și o energie pe care o pot direcționa pentru a face bine lor și celor din jur.
Mulțumim liceenilor, Dăruitoarei Viorica Stoica, doamnelor diriginte și doamnei psiholog pentru implicarea în proiect! Apreciem! Să ne revedem cu bine în sezoanele următoare ale proiectului „Dăruiește pentru Educație!”! www.daruiestepentrueducatie.ro
Dacă te-am convins de ceea ce putem face în acest proiect și vrei să te implici ca și Dăruitor ca să venim la una sau mai multe clase de liceu, te invităm să iei legătura cu Romeo la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau 0723.247.091. Mulțumim!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea