Ion Georgescu, primarul de la Mioveni: „Din septembrie, centrul orașului va avea o altă față”

Săptămâna trecută, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost prezent în Argeș. Cu această ocazie, ministrul a dat asigurări că în toamna acestui an , Bulevardul Dacia din Mioveni va fi asfaltat. CNAIR a aprobat proiectul de asfaltare a Drumului Național 73D, pe întreaga porțiune a Bulevardului Dacia, care cuprinde aproximativ 9 km.
Conform ministrului Transporturilor, lucrările de asfaltare la Bulevardul Dacia vor începe după finalizarea proiectului de reconfigurare a sensului giratoriu din intersecția DN 73 (Pitești-Câmpulung) cu DN 73D (Bulevardul Dacia - Mioveni). De-a lungul timpului, pentru realizarea acestor lucrări de asfaltare, foarte necesare pentru artera principală care străbate orașul Mioveni, administrația locală a întreprins o serie de solicitări și memorii către Ministerul Transporturilor și administratorul legal al acestui drum. Lucrările de asfaltare vor fi programate în două etape, prima în 2019, iar cea de-a doua în 2020. O etapă va cuprinde porțiunea cuprinsă de la intrarea în cartierul Mioveni (zona Robea) până la Podul Getica din Racovița, iar etapa a doua va cuprinde porțiunea cuprinsă de la Robea până la KM 0 al intersecției dintre DN 73 cu DN 73D.
De asemenea, Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, alături de întreaga echipă de conducere din cadrul ministerului și a CNAIR, au vizitat și evaluat, în Argeș, stadiul mai multor lucrări de infrastructură rutieră precum sensul giratoriu de pe DN 73 la intersecția spre Colibași, unde s-a întânit și cu directorul general al grupului Renault Romania și al Uzinei Dacia, Christophe Dridi.

Georgescu: „Sper ca firma care a câștigat licitația să fie una serioasă!”

„Ceea ce a spus ministrul nu este o poveste! S-a semnat săptămâna trecută contractul cu o firmă. Mi-a spus că săptămâna viitoare se va deplasa firma la Mioveni. Sunt obligat să le dau o locație în care să facă organizarea de șantier, în care să-și aducă utilajele.  Le-am promis celor de la Mioveni că la 1 septembrie, centrul orașului va avea o altă față. Sper ca firma care a câștigat licitația, organizată de Minister, să fie una serioasă”, a precizat primarul Ion Georgescu.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea