Vicepreședinte PSD Argeș, despre incidentul de la Topoloveni: „Hoții strigă hoții!”

Vicepreședintele PSD Argeș, Ion Mînzînă, a făcut o serie de precizări și despre incidentul de la Topoloveni, la vizita lui Liviu Dragnea în județ, atunci când mai mulți protestatari au fost ridicați de jandarmi. În acest caz s-a autosesizat și Parchetul militar de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

În urma intervenției jandarmilor, cinci persoane au fost ridicate și conduse cu autospeciala la Sediul Poliției Topoloveni. Patru dintre aceștia au fost sancționați contravențional, cu câte 1.000 de lei, pentru participarea la o adunare publică nedeclarată şi refuzul părăsirii zonei la solicitarea jandarmilor. Incidentul a scandalizat întreaga țară!
Cu toate acestea, Mînzînă ia apărarea Jandarmeriei Argeș precizând că au fost respectate toate legile din țara noastră! „Acum câteva zile a avut loc un incident la Topoloveni generat de ei (n.r. face referire la USR). Conform legilor din România, Jandarmeria și-a făcut datoria. Dar acest eveniment a luat o amploare foarte mare. Toată lumea uită că la un moment dat, când domnul acesta mai înalt, (n.r. Iohannis) care semnează ca președinte de republică, venind în vizită la Pitești, în fața unui hotel a fost huiduit la scenă deschisă de un pensionar. La  momentul respectiv Jandarmeria a acționat la fel cum a acționat și la Topoloveni. Au identificat persoana  repectivă, i-au cerut datele, i-au aplicat amenda necesară... Există în România teoria asta: Hoții strigă hoții!”
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea