Deputatul Ionuț Moșteanu: „Pot să preiau frâiele unui oraș de talia Piteștiului”

Alianța USR PLUS va avea un candidat comun la Primăria Pitești. Deputatul Ionuț Moșteanu ar putea fi candidatul alianței la alegerile locale din 2020.
USR PLUS a surprins la alegerile europarlamentare după ce a terminat pe primul loc în Pitești cu 27.75% (20.185 voturi) reușind să învingă PSD-ul, care a obținut doar  23.34% (16.982 voturi), în timp ce PNL-ul s-a clasat pe locul trei cu 19.03 % (13.842). Victoria de la Pitești îi face pe aceștia să se gândească și la Primăria Pitești.  „Vom avea un candidat așa cum nu a avut niciodată Piteștiul! Un om care va reda acest oraș cetățenilor”, a precizat deputatul Ionuț Moșteanu. Întrebat dacă s-a gândit să candideze la funcția de primar al municipiului, parlamentarul a mai precizat: „Eu voi face ce cred colegii mei din Alianță că e mai bine. Bineînțeles, sunt gata oricând, și zic eu că pot să preiau frâiele și destinul unui oraș de talia Piteștiului”.

„Niciun politician să nu mai  îndrăznească să folosească voturile oamenilor pentru a scăpa de pușcărie”

De asemenea, deputatul argeșean a făcut mai multe precizări și despre situația justiției din România după condamnarea lui Dragnea.  „Mă bucur foarte mult că justiția a arătat că este independentă. A demonstrat că ceea ce spunem de doi ani, că penalii nu au ce căuta în funcții publice, este un lucru care trebuie să fie la baza societății. Sper că de acum încolo, niciun politician să nu mai  îndrăznească să folosească voturile oamenilor pentru a scăpa de  pușcărie. Este o lecție pe care trebuie să o învețe toți politicienii.”, a declarat Ionuț Moșteanu.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea