Cristian Gentea, despre eșecul alegerilor la Pitești: „La noi, bunăstarea este direct proporțională cu indiferența”

Conducerea PSD Argeș anunță schimbări majore, atât de comunicare, cât și de organizare, după eșecul de la alegerile europarlamentare.
Cristian Gentea, președintele PSD Pitești: „Nu mă mai veți vedea în campanie cu sute de oameni pe stradă, să mă plimb cu niște flyere pe care să scrie că am mărit pensile și salariile. Știe toată lumea că le-am mărit. Atâta vreme cât apar alte lucruri, gen cel cu elicopterul de la Suceava sau cea cu parola de la Târgoviște, evident că tot ce faci se duce pe apa sâmbetei și ajungi unde ai ajuns. O să schimb complet toată strategia, inclusiv cea legată de Facebook”.
De asemenea, Gentea susține că vor fi vizați și oamenii care nu s-au implicat în campanie: „Am președinți de organizații, tot feluri de directorași, pe tot feluri de funcții, pe consilii de administrație, pe care nu i-am văzut pe nicăieri…. Din păcate la noi bunăstarea este direct proporțională cu indiferența. Eu nu sunt de accord cu așa ceva. Cât le-a fost bine, le-a fost bine, acuma…”.  Rămâne de văzut și ce se va schimba!

Șerban Valeca: „Evident că ne-au făcut rău”

Rezultatele slabe la alegeri, dar mai ales arestarea lui Liviu Dragnea au schimbat complet declarațiile social democraților. Este și cazul senatorului Șerban Valeca.
Întrebat dacă scandalurile provocate de imaginea lui Dragnea au făcut rău partidului, Valeca a precizat următoarele:„Evident că ne-au făcut rău! În primul rând cred că ne-au făcut rău și mesajul central că am fost de accord să discutăm la nesfârșit despre legile Justiției fără să se întâmple nimic. Faptul că aceste legi, care nici nu sunt până la urmă, nu l-au ajutat pe Dragnea este evident. I s-a întâmplat ce i s-a întâmplat. Mie îmi pare rău pentru el ca om. Dar ne-au încurcat!”.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea