Campania continuă! Să-i dăm aripi! Donația fiecăruia o șansă în plus! Bogdana a ajuns aproape de jumătatea drumului!

Bogdana noastră este din Pitești, are doar 33 de ani și este de profesie economist, dar și scriitoare!  De 1 an de zile se luptă cu un diagnostic crunt, acela de necroză vasculară dar și osteoporoză post/operatorie.
Operațiile din România, 3 la număr, s-au arătat a fi un eșec pentru Bogdana noastră care se deplasează din ce în ce mai greu, în prezent fără ajutorul cârjelor ea nu se poate deplasa...”atât de tânără și cu picioare de 75 ani”, aveau să afirme specialiștii de la o clinică din Istanbul care au vazut-o și examinat-o în luna februarie!
Nu stie să mai meargă, nu știe să mai zâmbească, nu știe cum e să mai explorezi iarba și să simți finețea nisipului, este o tânără de doar 33 de ani într-un corp de 75 de ani!
O altă operație nu i-a fost recomandată prea curând, dar fizioterapia ar salva-o, iar planul de tratament este de lungă durată, minim 6 luni de fizio câte 15 zile lunar, pe teritoriul statului turc.
Costurile sunt colosale și o depășesc, în condițiile în care ea, în prezent nu mai muncește, nu pentru că nu vrea, ci pentru că noi, ca societate sau poate ca educație, nu realizăm că și oameni imobili pot fi utili!
A rămas cu versurile... și ne scrie cum să fim “propriul univers de iubire!” sau “contrazâ iubirea”
30000 euro este suma care ar putea să o salveze pe draga noastră Bogdana, un înger de fată care până mai odinioara făcea chiar ea campanii umanitare pentru nevoiași, astăzi, are nevoie de noi mai mult ca oricând!
Haideți să ne dăm mâinile, colectiv, să ne rugăm pentru draga noastră Bogdana și să o ajutăm să prindă aripi, să alerge după fluturi, să meargă!
”Am reușit să ajung pe 5 mai la clinică la Istanbul. Pe 6 mai am fost la control, unde în urma RMN-ului s-a constatat că am o osteoporoză foarte avansată. Aceasta este o mare problemă! Pot să vă spun că sunt bine din punct de vedere al încrederii, al liniștii. Sunt pe mâini bune!”, ne mărturisește Bogdana.
Conturile în care se poate dona sunt:
Lei: RO61BTRLRONCRT0413663401
Euro:RO11BTRLEURCRT0413663401
Deschise la Banca Transilvania pe numele
Simionescu Bogdana Elena

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea