Consiliul Județean Argeș a încercat să cumpere un Duster cu... 200.000 lei!

Câteodată merge, câteodată nu. Dar noi încercăm, par a spune reprezentanții Consiliului Județean Argeș, privitor la atragerea, cât mai năstrușnică, a fondurilor nerambursabile. Așa s-a întâmplat și la ședința extraordinară de luna trecută, când, în cadrul procedurilor pentru implementarea unui proiect derulat prin POCA (Programul Operațional Capacitate Administrativă), au trebuit actualizate anexele, pentru că cetățenii cu pricina au tăiat, de la cheltuieli, peste 40.000 de euro, reprezentând un Duster... și motorina lui, cam pe 15 ani. Iată cum a sunat Procesul verbal al întrunirii cu pricina:
Trecându-se la punctul II al ordinii de zi – Proiect de hotărâre pentru actualizarea Anexelor nr.1 și nr. 2 la Hotărârea Consiliului Județean Argeș nr. 53/28.02.2019 privind aprobarea proiectului „Implementarea unor măsuri și instrumente destinate imbunătățirii proceselor administrative în cadrul Consiliului Județean Argeș” și a cheltuielilor legate de proiect.
Preşedintele Constantin Dan Manu: Cine ne prezintă? Poftiți, domnule director.
Director executiv Ivașcu Sorin: Acest proiect l-am promovat în luna februarie a acestui an, în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă. Are în vedere realizarea strategiei pentru perioada 2020-2035 în concordanță cu strategia națională, arhivare electronică, digitalizare la nivelul documentelor precum și modalități, proceduri în domeniului managementului strategic și planurilor operaționale. Este un proiect cu o valoare de 2.943.000 lei din care 58.000 lei contribuția Consiliului Județean Argeș și 2.884.000 lei fonduri nerambursabile. Această actualizare constă în faptul că în urma cererii depuse aveam și un autoturism pentru deplasări în teren și costurile aferente, asigurări, iar ei nu au fost de acord și ne-au tăiat 200.000 lei. După această ședință, hotărârea va fi înaintată urmând ca cel târziu în luna iunie să semnăm contractul de finanțare.
Preşedintele Constantin Dan Manu: Mulțumesc. Întrebări? Vă rog!
Consilier județean Postelnicescu Marius: O întrebare tehnică, 200.000 pe toată perioada 2020-2035?
Dl director executiv Ivașcu Sorin: 200.000 era contravaloarea autoturismului Dacia Duster, carburant, asigurări, pe întreaga perioadă.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea