Program Școala de Vară / Grădinița de vară „Lexford Castel”2019

Școala Gimnazială „Lexford Castel” vine în ajutorul părinților și copiilor cu un program atractiv pentru Școala de Vară / Grădinița de vară
Sub sloganul "Vacanța veselă", în perioada  17 iunie - 23 august, pe module de o săptămână, Scoala Gimnaziala  Lexford Castel  va organiza diverse programe educativ-recreative, ce se vor desfășura atât în incinta unității de învatamant, cât și în afara acesteia.
Activitățile propuse  sunt gândite astfel încât copiii să îmbine mișcarea cu activitățile instructive și de divertisment, distracția cu joaca și să rămână cu amintiri frumoase din vacanta de vara.
Atelierele sunt predate de instructori/profesori tineri, entuziaști, creativi, orientați către copii. Profesorii noștri sunt implicati pe toata durata zilei în desfășurarea Școlii de vară și îi insoțesc pe copii în toate activitatile.
Puteti opta pentru un orar combinat de activitati care se desfasoara atat in incinta unitatii  cat si în exterior, sub forma de excursii, drumeții, schimburi de experiență, ateliere în aer liber, cât și pentru un program compact de activitati derulate exclusiv la sediul unitatii.
Pentru activitatile desfasurate in afara unitatii se pot percepe taxe separat.
La acestea se pot înscrie copii cu vârste cuprinse între 2 -12  ani, indiferent dacă sunt sau nu elevi ai unității noastre.
Scoala de vara / Gradinita de vara  este organizată pe module de o saptamană, cu posibilitatea de a compacta două sau mai multe saptamani, in funcție de programul de vacanță al familiei.
TARIFE ȘCOALA DE VARĂ /GRĂDINIȚA DE VARĂ
• PROGRAM SCURT  7:30 – 13:00     - 150 LEI/ SAPTAMANA (5 LEI/ ZI – MASA)
• PROGRAM MEDIU  7:30 – 14:00   - 200 LEI/ SAPTAMANA (15 LEI – MASA)
• PROGRAM LUNG 7: 30 – 18:00     - 260 LEI / SAPTAMANA (17 LEI – MASA)

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea