Încep negocierile pentru cumpărarea terenului bazei sportive ”Aripi”

# Terenul a fost retrocedat de magistrați către persoane fizice

S-a scris, îndeajuns, despre felul în care Clubul Sportiv ”Aripi” a fost deposedat de terenul aferent. O instanță de judecată a considerat că acesta poate fi retrocedat foștilor proprietari, hotărârea fiind definitivă și irevocabilă. Iată că, în urma acestei măsuri, Primăria Pitești reacționează, formând o comisie care să negocieze cu noii proprietari reachiziționarea terenului.
Cornel Ionică, primar: ”O ședință extraordinară a Consiliului Local a avut loc joia trecută, trei fiind punctele de pe ordinea de zi care au necesitat întrunirea consilierilor.
Primul proiect a vizat înființarea unei asociații de drept privat care să preia echipa de fotbal F.C. Argeș. În acest fel se asigură condițiile juridice necesare unei eventuale promovări în prima Ligă de fotbal a țării, lucru pe care ni-l dorim cu toții. Cel târziu luni vor fi depuse la Judecătorie documentele de înființare a asociației.
A doua hotărâre adoptată privește documentația pentru un proiect cu finanțare europeană, și anume modernizarea infrastructurii de transport public de călători și creșterea atractivității transportului nemotorizat.
În fine, Consiliul Local a aprobat și raportul prin care administrația locală începe procedurile de achiziționare a unui teren care a fost pus recent în posesie de instanță pe baza sportivă “Aripi”. O comisie a Consiliului va negocia cu proprietarii pentru a se ajunge la un preț reciproc avantajos. Cel mai important lucru pentru noi este că reușim, astfel, să menținem funcțională baza sportivă de mare tradiție din cartierul Craiovei.
Le mulțumesc tuturor consilierilor locali pentru implicare și voturile lor!”


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea