Un tânăr din Pitești a absolvit Academia Forțelor Aeriene ale Statelor Unite

# Petruț Ghiță a fost felicitat pentru rezultatele sale remarcabile de Donald Trump
Un tânăr pilot piteștean a absolvit Academia Forțelor Aeriene ale Statelor Unite. Pentru această reușită, Petruț Ghiță a fost felicitat de Donald Trump, președintele SUA.

Petruț Ghiță a absolvit Colegiul Național I.C. Brătianu în 2014. A urmat apoi, timp de un an, cursurile Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” Brașov. Ultiimi ani i-a petrecut la studii în SUA, fiind cadet al Air Force Academy. Acum, el a devenit absolvent al Academiei fiind felicitat chiar de președintele Donald Trump. Tânărul piteștean a dat mâna cu președintele SUA și chiar i-a oferit și un cadou. Drept mulțumire că permite studenţilor internaţionali să urmeze cursurile academiei, Petruț i-a oferit o insignă cu steagul României. Donald Trump a arătat cadoul primit de la tânărul argeșean publicului prezent la absolvire.
“Doamnelor şi domnilor, sunt oficial absolvent al celei mai mari Academii a Forţelor Aeriene din lume! Mai mult, am avut onoarea să discut cu cel mai important om din lume, preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump. Am putut să îi strâng mâna, să îi mulţumesc că permite studenţilor internaţionali să urmeze academiile sale şi să îi ofer o insignă cu steagul României (pe care a şi arătat-o publicului). Pot doar să sper că mi-am reprezentat ţara cât de bine am putut!”, a fost mesajul transmis în limba engleză de Petruţ, pe contul său de Facebook.
Foto: Facebook – Petruț Ghiță

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea